Avrig Park Residence – Apartamente sigure la pret accesibil

06 Aug 2020
Avrig Park Residence – Apartamente sigure la pret accesibil

Atunci cand trebuie sa iei decizia sa iti cumperi o locuinta noua, trebuie sa iti stabilesti de la  bun inceput care sunt nevoile si cerintele tale, cat si ale familiei tale in ceea ce priveste acest subiect. In momentul in care ti-ai facut o lista cu asteptarile tale de la noul camin, trebuie sa iti stabilesti prioritatile. Asadar, daca vrei sa ai cat mai mult spatiu in aer liber si cat mai multa intimitate, atunci cea mai buna alegere este achizitia unei case. Daca, in schimb, iti place sa locuiesti la bloc si nu te deranjeaza ideea de a convietui cu alte persoane, poti opta cu usurinta pentru un apartament.

Daca ai ales cea de-a doua varianta, ai ajuns la urmatorul criteriu, si anume zona in care va fi situat apartamentul. In cazul in care nu iti place agitatia si nu te deranjeaza ideea de a petrece ceva timp in trafic pentru a ajunge la birou, atunci poti opta pentru un apartament situat la marginea Bucurestiului, unde vei avea parte de linistea de care ai nevoie. Daca, totusi, nu te deranjeaza deloc aglomeratia si vrei sa ai la indemana cat mai multe magazine, centre comerciale sau institutii de invatamant, atunci va trebui sa alegi un apartament situat in centrul orasului.

In cazul in care ai ales cea de-a doua varianta, noi iti venim in ajutor cu un sfat: alege unul din apartamentele puse la dispozitie de complexul rezidential Avrig Park Residence.

Locatia complexului Avrig Park

Avrig Park Residence este un proiect rezidential din centrul Bucurestiului, din apropierea Primariei Sectorului 2, situat la intersectia bulevardului Mihai Bravu cu zona comerciala Obor. Locatia este unul din principalele motive pentru care ar trebui sa optezi pentru achizitionarea unui apartament in cadrul acestui complex.

Avrig Residence Park este la 3 minute distanta de statia de metrou Bucur Obor si are acces la diferite mijloace de transport in comun, precum tramvaie (liniile 1, 10, 14, 36 si 21), troleibuze (liniile 66, 69 si 85) si autobuze (liniile 101, 143, 330, 335, 682 R413, N101, N108, N113, N125). Astfel, daca vrei sa scapi de mersul cu masina, ai numeroase alternative din care poti alege. Pe langa accesul facil la mijloace de transport in comun, acesta are in zona numeroare unitati de invatamant, spitale si piete agroalimentare, cat si magazine, precum Kaufland, Carrefour, Mega Image si centre comerciale, precum Veranda Mall si Mega Mall.

Ai de unde alege

Complexul este format din doua corpuri, si anume Corpul A, cu o deschidere de 50 metri liniari, situat pe Str. Chiristigiilor si Corpul B, care are o deschidere de 150 metri liniari si care este situat pe strazile Avrig si Ion Heliade Radulescu. Acesta pune la dispozitie cinci tipuri de apartamente: Tip Studio, Tip Studio +, Apartamente cu 2 Camere, Apartamente cu 3 Camere si Apartamente cu 4 Camere. Fiecare din aceste categorii cuprinde diferite planuri de constructie, in cadrul carora camerele au dimensiuni si pozitionari diferite. Asadar, ai de unde alege un apartament care sa fie perfect pentru nevoile si cerintele tale, si, in functie de dimensiunile, formele si pozitiile camerelor, vei putea mobila apartamentul dupa bunul tau plac, pentru a te putea simti cu adevarat „acasa”.

Astfel, daca esti in cautare de un apartament modern, in cadrul unui complex nou, situat cat mai aproape de centrul orasului Bucuresti, care sa fie eficient din punct de vedere al costurilor si care sa iti ofere siguranta, atunci Avrig Park Residence este solutia. Facand aceasta alegere, vei avea parte de confortul asteptat si vei putea beneficia de un raport calitate—pret foarte atractiv.