Avocat Online – Consultanta online prin telefon

13 Nov 2020
Avocat Online – Consultanta online prin telefon

Site-ul Avocat-Online.eu anunta ca a inceput sa ofere servicii juridice de la distanta, prin telefon sau online. Romanii din tara, dar si cei din strainatate, pot accesa de acum pagina https://avocat-online.eu, pentru a cere sfaturi de natura juridica in partea unor profesionisti avocati, cu experienta de peste 10 ani in drept comercial, dreptul civil, dreptul muncii, dreptul familiei, dreptul penal.

In mod traditional, conceptul de lucru la distanta parea pana de curand o alegere atipica pentru anumite domenii, cu o abordare prea dificila pentru avocati. Aceasta credinta a fost insa rasturnata de noile circumstante si recomandari de distantare sociala, pentru stoparea rapandirii pandemiei de coronavirus.

Avocat online, flexibil si cu onorarii accesibile

In prezent, tot mai multi romani recunosc utilitatea unui serviciu de avocat online, in primul rand pentru a evita deplasarile si in al doilea rand pentru a-si solutiona rapid diverse probleme de natura juridica, determinate sau nu de pandemia COVID-19.

De aceea, serviciile de consultatie juridica online au aparut in mod natural, data fiind cererea uriasa a romanilor care doresc sa se informeze dintr-un sursa sigura si sa primeasca un sfat juridic coerent din partea unui profesionist cu experienta si competenta in anumite ramuri de drept.

Daca te confrunti cu o problema juridica, fie ca esti persoana fizica sau juridica, Avocat-Online.eu iti sta la dispozitie cu raspunsurile pe care le cauti. Serviciile juridice de la distanta pot fi accesate de oriunde, fie ca esti acasa ori la birou, in tara sau in strainatate, in Bucuresti sau in alta localitate din Romania.

Cum se desfasoara o consultatie prin telefon?

Clientul suna pentru o programare sau intra pe pagina Avocat-Online.eu Aici poate alege ziua si ora pe care le doreste pentru consultatia juridica. Completeaza numele, telefonul, adresa de email si o descriere a problemei cu care se confrunta. Poate opta pentru modul de comunicare preferat: telefon, skype sau whatsapp. Clientul plateste si face programarea, iar dupa inregistrarea platii, la data si ora pe care le-a ales, are loc consultatia propriu zisa.

Daca problema cu care se confrunta clientul este una complexa, ce necesita analiza unei documentatii in prealabil, clientul are posibilitatea de a trimite orice capturi ale actelor importante pe email sau pe telefon.

Cat costa o consultatie juridica prin telefon?

Onorariul pentru consultanta juridica la distanta este de 250 de lei, pentru un interval de 60 de minute. In acest timp, avocatul va raspunde la intrebarile clientului, va adresa intrebari suplimentare pentru a identifica cele mai bune solutii juridice si va oferi clientului o solutie pentru problema cu care se confrunta.

Avocat-Online.eu nu ofera consultatii juridice gratuite, ci servicii de calitate pentru fiecare client, indiferent de natura problemei. Tratam fiecare caz cu cea mai mare implicare si seriozitate, ne adaptam fiecarui client, iar sfaturile si solutiile juridice pe care noi le oferim nu sunt niciodata superficiale sau incomplete.

Echipa Avocat-Online.eu este compusa din avocati, cu expertiza in drept civil, dreptul familiei, drept medical si drept comercial. Firma, cu un concept tip boutique, o idee originala in peisajul juridic din Romania, are o activitate indelungata si o experienta practica intensa, de peste 10 ani. Sediul se afla in Bucuresti, insa cazuistica este complexa si se poate extinde spre alte locatii din tara si din strainatate.