Avantajele alegerii produselor Konica Minolta pentru serviciile de imprimare

15 Sep 2020
Avantajele alegerii produselor Konica Minolta pentru serviciile de imprimare

Organizatiile cheltuiesc pana la 3% din veniturile lor anuale pe tiparire, inclusiv hardware, toner, cartuse, hartie si cheltuieli generale de gestionare. Desi pare un cost mic, aceste cheltuieli se aduna si pot depasi bugetul atunci cand sunt lasate neadministrate si nedocumentate. Cu toate acestea, costurile de tiparire pot fi reduse substantial prin utilizarea unor servicii bune de imprimare. Prin parteneriatul cu lideri din industrie, cum ar fi companiile care ofera multifunctionale si tonere Konica Minolta, firmele vor fi capabile sa-si optimizeze resursele, sa economiseasca costuri generale si sa reduca responsabilitatile tehnice ale departamentului IT, astfel incat sa isi poata concentra eforturile asupra altor operatiuni. Iata cateva avantaje pe care organizatiile le pot experimenta atunci cand aleg multifunctionale si consumabile Konica Minolta, inclusiv toner Konica Minolta si toner Bizhub:

Costuri de imprimare reduse

Firmele pot reduce costurile de imprimare prin inlocuirea echipamentelor vechi, care nu numai ca nu sunt eficiente, dar consuma si foarte multe resurse. Multifunctionalele create cu ajutorul ultimei tehnologii, sunt adaptate nevoilor si cerintelor specifice ale unei afaceri.

Livrare rapida oriunde in tara

Companiile care se ocupa de livrare de echipamente si consumabile Konica Minolta, dispun de stoc generos de astfel de produse. Orice tip de toner Konica Minolta sau toner bizhub poate fi comandat simplu si rapid, online, telefonic sau prin seap, astfel incat sa beneficiezi rapid de articolele de care ai nevoie, fara sa stopezi activitatea firmei tale.

Eficienta crescuta

Scapand de masinile de tiparit invechite, dificil de operat, companiile sunt capabile sa isi eficientizeze procesele de lucru pentru a asigura operatiuni mai usoare in intreaga organizatie. In plus, cu integrarea in retea, angajatii pot accesa aceste dispozitive de oriunde din birou. Imprimanta profesionala Konica Minolta Bizhub iti permite sa obtii copii si imprimari de calitate tiparite in retea, fata verso, in cel mai scurt timp si cu un consum eficient de toner.

Hardware optimizat

Cu o gama variata de multifunctionale Konica Minolta avansate, echipamentele vechi pot fi inlocuite cu masini mai noi care pot economisi energie electrica si materiale, avand in acelasi timp mai multa putere de imprimare. Lucrand cu echipamente Konica Minolta, organizatiile se vor bucura rapid de servicii complete, inclusiv livrare rapida de consumabile si toner Bizhub, asistenta si inlocuirea echipamentului atunci cand este necesar.

Productivitate maximizata

Majoritatea sarcinilor departamentului IT se invart in jurul problemelor legate de imprimanta si conexiune. De fapt, pana la 40% din apelurile IT sunt legate de depanari hardware. Cu serviciile de imprimare oferite de firmele care lucreaza cu Konica Minolta, personalul IT al firmei tale se poate concentra pe operatiuni mai critice.

Cand vine vorba de produsele Konica Minolta, exista cu siguranta un echipament multifunctional care se pliaza perfect pe nevoile companiei tale. Cel mai mare avantaj al acestor produse este ca exista in permanenta stoc pentru modelul echipamentului ales de tine, ceea ce inseamna ca oricand ai nevoie de toner Konica Minolta sau toner Bizhub, vei primi rapid consumabilele astfel incat productivitatea companiei tale sa nu fie afectata.