AVANTAJE si DEZAVANTAJE: Alegerea unei firme de curatenie pentru locuinta

04 Feb 2019
AVANTAJE si DEZAVANTAJE: Alegerea unei firme de curatenie pentru locuinta

Curatenia generala in casa sau apartament, dupa cum stii deja, iti poate da dureri mari de cap! Mai ales in prag de sarbatori, in acele perioade din an cand totul trebuie sa fie luna si bec, iar timpul pentru a le rezolva pe toate este limitat. Alegerea solutiilor potrivite poate sa fie o adevarata provocare si, daca intentionezi sa faci o curatenie exemplara, ai sanse foarte mari sa iti pierzi toata energia pe ziua respectiva. De aceea, firmele de curatenie sunt alegerea multor persoane ce isi doresc servicii profesionale, de calitate, fara sa depuna efort! Toate acestea, insa, vin atat cu beneficii, cat si cu o serie de dezavantaje de care e important sa tii cont.

Asadar, iata care sunt avantajele de care te poti bucura atunci cand apelezi la o firma de curatenie:

– Cei care se vor ocupa de curatenia in locuinta ta vor avea grija de caminul tau. Nu trebuie sa te astepti sa se sparga lucruri, sa dispara ceva sau sa gasesti vre-un coltisor murdar. Aparatele profesionale vor face posibila si curatarea acelor locuri in care nu reusesti sa ajungi.

– Daca abia te-ai mutat intr-o casa noua sau apartament, o firma de curatenie poate fi solutia ideala pentru tine. Aspiratoarele profesionale au puterea de a elimina complet praful, iar solutiile profesionale iti scapa locuinta de microbi. Daca alegi sa faci singura curatenie, este indicat sa folosesti produse de calitate, dezinfectante pentru baie, o solutie anticalcar cu efect imediat pentru suprafetele predispuse la depuneri si solutii speciale pentru gresie sau parchet.

– Daca vei angaja o persoana care sa se ocupe de curatenia in intreaga locuinta, risti sa investesti o suma de bani in servicii mai putin calitative, pe cand, daca vei investi intr-o firma de curatenie cu personal priceput, rezultatele vor fi cu adevarat satisfacatoare.

Cu toate ca, alegerea unei firme de curatenie poate fi cea mai buna solutie, tinand cont de avantajele pe care le aduce, exista si cateva lucruri mai putin placute. Iata care sunt dezavantajele :

-Primul dezavantaj ar fi costurile pe care le prezinta o firma de curatenie. Daca alegi sa chemi o echipa de profesionisti care sa iti curete intreaga locuinta, trebuie sa stii ca toate acestea au un pret. Iar daca serviciile sunt unele de calitate, pregateste-te sa investesti in ele.

– Nu poti sa fii tot timpul cu ochii pe oamenii care iti vor intra in casa. Daca esti sceptic/a in privinta celor care iti vor calca pragul, ai sanse mari sa stai cu grija cat timp acestia iti vor curata casa. Pentru unele persoane poate fi incomod ca cineva strain sa ii umble printre lucruri. Cu toate acestea, angajatii firmelor de curatenie profesionale alcatuiesc o echipa de incredere si presteaza servicii de calitate, deci nu ar trebui sa iti faci astfel de griji.

– Daca nu tii cont de o recomandare, s-ar putea sa nu beneficiezi de cele mai bune servicii de pe piata. Asadar, inainte sa apelezi la o firma de curatenie profesionala, cere recomandarea cuiva care a mai avut parte de astfel de servicii.

Asigura-te mereu ca firma la care vei apela are o reputatie buna si poate sa ofere serviciile de care tu ai nevoie. Ca sa afli mai multe despre firma la care urmeaza sa apelezi, verifica recenziile online si cauta mai multe pareri din partea celor care au mai apelat la servicii in trecut. Astfel, vei putea decide daca acestea sunt cele mai potrivite pentru tine.