Aspecte importante in alegerea unui camin de batrani privat

01 Jul 2020

Alege Altra Casa – un camin de batrani privat si modern din Bucuresti

Conditiile pe care un camin de batrani de stat le poate oferi in acest moment unei persoane varstnice sunt cu mult sub asteptarile apropiatilor acestei persoane, din acest motiv alegerea unui camin privat devine o varianta mai potrivita si relaxanta atat pentru beneficiar, cat si pentru apropiatii acestuia. Familiile care ajung la astfel de decizii fie au ca scop asistenta medicala de care trebuie sa beneficieze persoana varstnica, fie activitatile sociale desfasurate intr-un astfel de centru. O persoana ajunsa la o varsta inaintata poate trece prin mai multe stari ce o poate afecta atat din punct de vedere fizic, cat si psihic, iar centrele de batrani pot evita multe probleme de acest gen.

Un camin de batrani privat precum Altra Casa Felice ii poate oferi unei persoane varstnice o serie de servicii si activitati de care aceasta nu poate dispune in alte conditii. Acest centru este unul care ofera atat asistenta medicala, cat si de ingrijire si facilitati de top, toate intr-un mediu prietenos si modern. O persoana care are nevoie de ajutor specializat face o alegere inteleapta alegand serviciile oferite de un astfel de centru de batrani privat. Persoanele apropiate pot vizita beneficiarul si pot afla informatii in timp real despre starea de sanatatea si activitatile desfasurate de acesta de-a lungul zilei.

Ce ii poate asigura un centru de batrani privat unei persoane varstnice?

Sunt doua situatii prin care o persoana in varsta ajunge sa apeleze la serviciile unui centru de batrani. Prima este reprezentata de decizia personala a seniorilor care este bazata pe activitatea redusa si pe sentimentul de inutil provocat de lipsa prietenilor sau de lipsa atentiei oferite din partea familiei. Cea de-a doua situatie este reprezentata de o discutie deschisa intre familie si persoana in etate care are nevoie de asistenta medicala si ingrijire corespunzatoare.

 

In functie de nevoile unei persoane trebuie sa fie ales si caminul de batrani privat. Sunt astfel de centre care ofera servicii complete, de la asistenta medicale la ingrijire si organizarea unor activitati de relaxare, precum Altra Casa Felice, dar si camine care sunt specializate doar pe un anumit tip de servicii. Viata persoanei varstnice trebuie sa se schimbe considerabil in bine in urma unei astfel de decizii.

Alege un camin de batrani privat care ofera conditii moderne

Analizati un camin de batrani privat din toate punctele de vedere inainte de a caza o persoana draga aici. Este important ca acest centru sa beneficieze de conditii moderne, de spatiu suficient in camere, de o conexiune buna la internet, de acces la spatiile de petrecere a timpului liber si de un sistem de climatizare eficient.

 

Spatiile din interiorul unui astfel de camin pot influenta persoanele cazate spre comunicare, spre legarea unor prietenii solide sau spre relaxare. Beneficiarul trebuie sa simta confort din toate punctele de vedere, dar acest lucru nu inseamna ca nu se poate implica in activitatile zilnice atat timp cat acesta isi doreste sa devina util comunitatii din care face parte.