Asigură-ţi succesul la examen cu ajutorul oferit de Study Hub!

02 Jun 2021
Asigură-ţi succesul la examen cu ajutorul oferit de Study Hub!

Aplicaţie online pe care pot să conteze cei care se pregătesc pentru concursurile de admitere pentru rezidenţiat la farmacie, medicină dentară, medicină generală şi în şcolile de agenţi de poliţie, Study Hub reuşeşte să contribuie semnificativ la performanţa acestora. Aplicaţia pe care Study Hub o propune a fost gândită să ofere sprijin real atât celor care vor să înveţe utilizând aceasta metodă, celor care vor doar să repete şi, de ce nu, celor care doresc săşi evalueze cunoştinţele înainte de examene.

Aplicaţia Study Hub te ajută în următoarele situaţii:

Concursul de rezidenţiat în medicină generală

Absolvenţii facultăţii de medicină generală vor realiza că aceasta aplicaţie îi ajută să obţină un punctaj mare la concursul de rezidenţiat. Aplicaţia este modernă şi eficientă, potrivită nevoilor pe care le au oamenii smart.

Concret, absolvenţii de medicină au la dispoziţie mai mult de 15.000 de grile care fac subiectul tematicii pentru rezidenţiat. Parcurgându-le, nu doar că se pot învăţa repede, dar se şi testează cunoştinţele. Toate grilele pe care aplicaţia le conţine sunt realizate de profesori şi de medici rezidenţi care au trecut cu brio acest examen atât de important.

Examen rezidenţiat farmacie

Programul oferă acces la mai mult de 5000 de grile utile pentru pregătirea în vederea examenului pentru rezidenţiat. Şi aceste grile, similar celor pentru medicină generală, au fost realizate de profesionişti.

Concursul de rezidenţiat în medicină dentară

Absolvenţii de facultate care se pregătesc pentru rezidenţiat în stomatologie au la dispoziţie mai mult de 12000 de grile puse la dispoziţie de program, realizate de profesori şi medici rezidenţi. In plus, ţi se pun la dispoziţie şi examenele de rezidenţiat la medicină date în perioada 2016 – 2019.

Concurs de admitere la scoli de agenţi de poliţie

Teorie structurată potrivit tematicii de la examen, atât în română, cât şi în engleză, mai mult de 14000 teste grile din materia pentru admitere, 100 de simulări pentru examene şi grile de admitere din perioada 2017-2020, îi vor ajuta pe absolvenţii de liceu cu diploma de bacalaureat să obţină succes la examenul pentru admitere la şcoala de agenţi de poliţie.

Care sunt principalele avantaje pe care Study Hub le oferă?

Study Hub oferă accesul la simulări şi teste de examene din ultimii ani, indiferent de disciplina menţionată anterior, însă şi posibilitatea unor simulări de examen randomizat selectate de program. Utilizarea programului are ca beneficii principale următoarele aspecte:

  • familiarizarea condiţiilor de examen progresiv;

  • posibilitatea de a se verifica corectitudinea răspunsurilor.

De asemenea, pe site-ul StudyHub.ro cei interesaţi de programul oferit pot să găsească şi răspunsuri la întrebări care să-i informeze corect în legătură cu aspecte esenţiale legate de examenele pe care urmează să le susţină. Toate răspunsurile sunt foarte bine documentate şi îi ajută real pe cei care urmează să susţină examene să fie la zi cu materia.