Apelăm la o agenție servicii SEO, sau ne facem singuri optimizarea?

08 Sep 2020
Apelăm la o agenție servicii SEO, sau ne facem singuri optimizarea?

Optimizarea SEO a site-ului este necesară pentru a ajunge sus în căutările Google – mai mulți vizitatori = creșterea afacerii și a profitului.

Promovarea site-ului nu este o sarcină ușoară, necesitând mult timp, cunoștinte temeinice și experiență. Ar trebui atunci să apelezi la o agenție specializată în SEO? Digital Craft Agency oferă exact așa ceva: Servicii Optimizare SEO.

Pe ce să te bazezi dacă îți faci singur optimizarea?

Pentru a promova singur un site, trebuie în primul rând să aprofundezi problema și să dezvolți un proiect. În al doilea rând, vă trebui să selectezi întrebările cheie pentru care va fi promovat proiectul. Abia apoi urmează optimizarea în sine a site-ului.

Optimizarea site-ului pentru căutările Google implică procese externe și interne, care vizează atragerea mai multor persoane interesate, dar dacă nu este făcută corect, poate avea chiar efect invers.

De ce să apelezi la o agenție SEO?

Promovarea SEO îți permite să atragi vizitatori absolut gratuit, iar datorită acestor vizitatori, vei putea face profit. Desigur, optimizarea necesită mult timp de lucru și specialiști calificați. De asemenea, este important să nu greșești și să nu rămâi blocat în filtrele motorului de căutare. Acesta este motivul pentru care este mult mai ușor să apelezi la o agenție SEO, care poate oferi servicii „la cheie”. Când optimizezi un site, trebuie să te ghidezi după următoarele criterii:

  • structura site-ului ar trebui să fie clară;
  • conținutul trebuie să fie unic și interesant pentru vizitatori;
  • elementele tehnice și de conținut trebuie să fie ușor de „înțeles” de către Google.

În plus, pentru optimizarea cu succes a site-ului, este necesar să studiezi bine concurenții și să te adaptezi permanent pentru a te diferenția, îmbunătățindu-ți poziția în același timp.

De ce să nu faci singur optimizare SEO?

După cum se poate vedea, optimizarea site-ului este o sarcină foarte grea, interesantă dar și foarte riscantă. Avantajul auto-promovării, în afară de cel bugetar, este că poți vedea cu proprii tăi ochi cum evoluează rezultatele. Dezavantajul, în afară de riscurile evidențiate, este că te va îndepărta de sarcini mult mai importante legate de afacerea ta. Dacă înțelegi deja complexitatea optimizării SEO, cel mai bine este să te bazezi pe agenția care dispune de specialiștii potriviți. Desigur, există site-uri și tutoriale care îți explică ce și cum să faci, dar, fară o terminologie și o analiză profundă, nu poți ajunge în topul Google, afacerea ta nu poate progresa în mediul online și nu îți vă aduce niciun profit. Nu degeaba, în lumea SEO, cel mai întâlnit răspuns, la aproape orice întrebare, este „it depends” (depinde)!

Cum putem contacta agenția SEO Digital Craft?

Simplu, datele de contact ale Digital Craft Agency sunt: Bulevardul Ion C. Brătianu nr. 5, București 030172, telefon 021 313 2888 – https://digitalcraft.ro/).