Anticariat in Bucuresti ce cumpara carti vechi

Autor: AllProWeb
17 Sep 2019
Anticariat in Bucuresti ce cumpara carti vechi

“Printre Carti” este un anticariat care se ocupa atat cu partea de vanzare a cartilor din diferite domenii cat si cea de a cumpara carti vechi si noi apartinand unor domenii multiple. Anticariatul isi ofera serviciile persoanelor care, din diferite motive, doresc sa-si vanda cartile, oferindu-le acestora suportul necesar pe tot parcursul procesului de vanzare, dar si conditii de plata avantajoase: plata in numerar, pe loc.

Cei care doresc sa-si elibereze spatiul, pot vinde carti indiferent de domeniul pe care il abordeaza: literatura, stiinte exacte, religie si alte domenii umaniste, teatru, dictionare, enciclopedii, cursuri de limbi straine, carti in limba engleza, carti in limba franceza, carti vechi, carti aparute odata cu diverse ziare. Anticariatul este interesat atat de achizitionarea cartilor vechi, cat si a volumelor noi, aparute in ultimii ani.

Cu o experienta de peste 12 ani in domeniu, personalul dedicat al anticariatului evalueaza corect valoarea volumelor. Atunci cand  este fixat pretul se iau in calcul urmatoarele elemente: autor, an, editura, starea fizica a cartilor. “Printre carti” isi doreste sa le ofere clientilor sai cele mai bune preturi.

“Printre carti” colaboreaza cu un portofoliu mare de clienti

Serviciul anticariatului de a cumpara carti la kg se adreseaza diferitelor categorii de clienti, persoane fizice si persoane juridice, edituri, foste biblioteci sau tipografii. Procesul de vanzare  este gandit astfel incat sa fie cat mai confortabil pentru clienti. Cartile sunt preluate direct de la domiciliul acestora din Bucuresti sau Ilfov, intr-un interval orar agreat cu clientii.

De asemenea, cartile pot fi receptionate la sediul anticariatului, in masura in care clientii isi doresc sa le aduca personal. Este nevoie doar de un telefon in prealabil. Detalii se gasesc si pe site-ul CumparCarti.ro .

Indiferent de numarul volumelor, clientul primeste pe loc suma corecta pentru cartile vandute catre anticariat.

De ce isi vand oamenii cartile?

Multi oameni isi vand cartile anticariatelor din motive diverse, fie nu mai au spatiu, fie vor sa-si cumpere carti noi etc. De exemplu, in cazul persoanelor care se muta intr-o locuinta mai mica sau mai indepartata, vanzarea  cartilor catre anticariatul “Printre carti” este o idee foarte buna.

O alta situatie este cea a cartilor dedicate unui anumit domeniu. Exista persoane care studiaza  intr-un anumit moment al vietii un domeniu si au nevoie de numeroase carti din domeniul respectiv, pe care ulterior nu le mai folosesc si le vand pentru a elibera locul din biblioteca (ex. cursuri de limbi straine, carti stiintifice etc.).

Anticariatul este cea mai avantajoasa solutie pentru iubitorii de carti care doresc sa-si reimprospateze biblioteca, indiferent daca au nevoie sa vanda o cantitate mare sau mica de carti. “Printre Carti” cauta volume din domenii cat mai variate, preluarea facandu-se direct de la domiciliul clientului, cu evaluare si plata pe loc, astfel incat intregul proces sa fie cat mai practic si rapid.