Analize la domiciliu – mai mult confort si siguranta

17 Dec 2020
Analize la domiciliu – mai mult confort si siguranta

Anul 2020, desi plin de provocari, ne-a adus multe lucruri bune. Multe dintre servicii au trecut in online, iar companiile au inceput sa puna tot mai mult accentul pe calitate si siguranta. Este si cazul celor ce ofera servicii de analize medicale. Acum se pot face analize la domiciliu, inclusiv teste uzuale si teste prenatale noninvazive.

De ce analize la domiciliu?

Care sunt beneficiile realizarii de analize la domiciliu? In cele ce urmeaza vom incerca sa detaliem punctele forte ale acestor servicii medicale. De asemenea, vom incerca si sa te convingem sa nu mai amani efectuarea analizelor de rutina. Testele si analizele uzuale, cum sunt Hemoleucograma completa sau Sumarul de urina, ne pot ajuta sa prevenim anumite afectiuni.

Fara a mai bate pasul pe loc, pentru ca stii deja importanta realizarii acestor teste medicale, mentionam avantajele serviciilor de analize la domiciliu:

  • Siguranta: Prin efectuarea de analize la domiciliu, mai ales in contextul actual, vom fi mai protejati. Apoi, vom avea certitudinea ca procesul de recoltare se va face in conditii de maxima siguranta.
  • Economie de timp: Dat fiind faptul ca nu trebuie sa ne deplasam pana la un laborator de analize medicale inseamna ca vom castiga timp. De asemenea, nu va trebui sa pierdem timp nici cu deplasarea dupa rezultate, in pachetul de servicii fiind, de regula, oferite si rezultatele analizelor online.
  • Confort: Putem alege sa realizam aceste teste cand dorim, un asistent deplasandu-se la domiciliul nostru pentru recoltare in ziua in care am realizat programarea. De altfel, evitam si stresul cauzat de asteptarea la laborator, de contactul cu alti oameni si de procedurile specifice.
  • O experienta placuta: Realizarea analizelor medicale nu este pentru nimeni o experienta frumoasa. Totusi, prin efectuarea lor la domiciliu putem scapa de multe temeri. De asemenea, faptul ca beneficiem de un pachet complet (recoltare efectuata de un asistent medical cu experienta + teste realizate intr-un laborator de prestigiu + rezultate trimise pe email) ne ajuta sa ne simtim mult mai bine.

TruMed ofera servicii de realizare analize medicale la domiciliu

TruMed (trumed.ro) este o companie cu experienta in oferirea de servicii medicale, care a incheiat un parteneriat cu laboratoarele Synevo, Provita si Bioclinica. La TruMed gasim un pachet complet de servicii de analize la domiciliu (Bucuresti si Ilfov), de la Hemoleucograma completa la VSH, Glicemie, Colesterol, Probe hepatice simple etc.

Tot la TruMed poti alege sa efectuezi si urmatoarele:

  • Testul PCR;
  • Analize post SARS-COV-2;
  • Teste prenatale non-invazive.

Pe site-ul Trumed vei gasi informatii despre tipurile de analize la domiciliu, tarife pentru recoltare, analiza probelor si rezultatele analizelor. Acceseaza-l, alege servicul medical de care ai nevoie si bucura-te de confort si siguranta!