Alimente si ingrediente care pot ajuta in lupta impotriva cancerului

03 Aug 2021
Alimente si ingrediente care pot ajuta in lupta impotriva cancerului

Cauti o lista de alimente care lupta impotriva cancerului pe care sa le adaugi cu usurinta in dieta ta? Expertii spun ca exista o serie de ingrediente care ne pot ajuta sa reducem riscul de cancer. Anumite plante, ingrediente si alegerile sanatoase in ceea ce priveste alimentatia ne pot ajuta sa ducem o viata mai buna si sa eliminam riscul de aparitie a anumitor afectiuni.

Exista multe cauze diferite ale cancerului. Cercetarile arata ca un consum constant de alimente sanatoase, in timp, poate reduce riscul de a face cancer, dar nu se poate spune cu certitudine absoluta ca alimentele pot preveni cancerul. Cu toate acestea, exista persoane care sustin ca s-au insanatosit urmand o anumita reteta. Monica Tatoiu a urmat si creat o reteta pentru intarirea sistemului imunitar. Reteta Tatoiu a devenit extrem de populara in special pentru faptul ca este conceputa doar din ingrediente naturale care contribuie la revitalizarea si energizarea organismului.

Reteta pentru intarirea sistemului imunitar

Mierea de salcam, polenul crud, laptisorul de matca pur si tinctura de propolis sunt ingrediente naturale care ajuta organismul sa lupte impotriva anumitor afectiuni, intarind sistemul imunitar. Reteta lui Tatoiu impotriva cancerului este:

– laptisor de matca pur – 4 g

– miere de salcam naturala – 1,5 kg

– polen – 300 g (se recomanda polen crud deoarece este net superior celui uscat)

– tinctura de propolis – 150 ml

Toate ingredientele se amesteca intr-un vas mare cu o lingura din lemn sau plastic. Pasta care rezulta trebuie pastrata in frigider. Dimineata, la pranz si seara, cu 30 de minute inainte de masa, se administreaza o lingura din acest amestec.

Reteta Monica Tatoiu este un produs complex care ajuta organismul sa lupte cu boala, prin intarirea sistemului imunitar. Totusi, aceasta reteta nu inlocuieste tratamentul prescris de medic si trebuie administrat cu precautie. Consulta medicul inainte de a incepe o cura cu reteta Tatoiu.

Ingrediente pentru o viata sanatoasa

Pe langa ajutorul pe care il acorda in lupta impotriva cancerului, propolisul are diferite beneficii pentru sanatate legate de tulburari gastrointestinale, alergii si probleme ginecologice, orale si dermatologice.

De asemenea, laptisorul de matca pur este bine cunoscut pentru efectele sale protectoare asupra sanatatii aparatului reproducator, tulburarilor neurodegenerative, vindecarii ranilor si imbatranirii. Laptisorul de matca este utilizat pentru a ajuta la combaterea diferitelor afectiuni cronice de sanatate. In plus, este un remediu folosit atat in medicina traditionala, cat si in cea moderna. Acesta are efecte antibacteriene, antitumorale, antialergice, antiinflamatorii si imunomodulatoare.

Mierea este recunoscuta la nivel mondial datorita componentelor sale nutritive care sunt benefice pentru bunastarea umana. A fost folosita in mod traditional de egipteni, greci, romani si chinezi pentru a vindeca ranile si bolile intestinale, inclusiv ulcerele gastrice. De asemenea, a fost folosita ca remediu pentru tuse, dureri in gat si dureri de urechi. Mierea naturala este compusa din 82,4% carbohidrati, 38,5% fructoza, 31% glucoza, 12,9% alte zaharuri, 17,1% apa, 0,5% proteine, acizi organici, multiminerale, aminoacizi, vitamine, fenoli si o multitudine de alti compusi minori. Este un aliment extrem de gustos si benefic pentru sanatate si nu ar trebui sa lipseasca din dieta noastra.