Alege platforma ecommerce de la 123market pentru un magazin online

13 Apr 2019
Alege platforma ecommerce de la 123market pentru un magazin online

Lucruri de luat in considerare inainte de a selecta o platforma eCommerce

Pentru a intelege cum este mai bine sa construiti un magazin online, va recomandam sa analizati cateva intrebari importante cand selectati platforma eCommerce.

Cumparatorii online se asteapta la experiente rapide, personalizate si fara probleme. Daca magazinul dumneavoastra online nu se aliniaza acestor cerinte, din start afacerea poate fi compromisa.

Cum sa alegi corect o platforma eCommerce?
Asa cum vizitatorii si cumparatorii isi fac liste de cumparaturi, dumneavoastra ar trebui sa alegeti intelept platforma eCommerce pe care vrei sa dezvoltati magazinul online. Pentru a alege cat mai bine, trebuie sa aveti in minte ceea ce vindeti. Chiar si asa exista niste caracteristici cheie care se pozitioneaza in partea superioara a listei.

1. Caracteristici.

Platformele de top pentru magazine online ofera o gama extrem de variata de functionalitati. Dar doar o parte dintre acestea sunt estentiale pentru dumneavoastra. Deci concentrati-va pe ele.

– Plugin-uri pentru cosul de cumparaturi si add-on-uri. Un site eCommerce fara cos de cumparaturi este ca un magazin fara casa de marcat.
– Optiuni de plata. Clientii dumneavoasta pot plati asa cum doresc?
– Template-uri. Exista sute de teme, dar ar trebui sa alegeti una care se potriveste cu designul si specificul magazinului dumneavoastra. Prima impresie a cumparatorului poate sa va aduca o comanda in plus.
– Securitate. Cautati o platforma ecommerce care ofera protectie impotriva fraudei si monitorizare impotriva atacurilor hackerilor.
– Creare de continut. O platforma cu putin continut este compromitatoare pentru succesul magazinului. Google promoveaza magazine online cu continut bogat, care ii ajuta pe utilizatori sa gaseasca ceea ce cauta.

2. Optiuni de plata
Alegeti o solutie pentru un magazin online care sa va permite sa va promovati produsele prin discounturi si reduceri periodice, vizibile.

Cele mai flexibile platforme ecommerce au la baza:

– plan, gazduire si instrumente de lucru
– caracteristici de marketing si comert
– securitate si back office
– suport tehnic
– abonament lunar.

3. Template.
Da, puteti crea un magazin online de la 0 si veti avea garantia ca va fi unic? Dar oare nu este mai important sa va axati pe vanzari si pe generarea de profituri? Dezvoltatorii de platforme ecommerce va pot pune la dispozitie magazine online la cheie, in structura carora nici macar nu trebuie sa interveniti. Doar adaugati produsele pe care le vindeti, informatiile de indentitate pentru magazinul dummneavoastra si orice continut considerati util pentru clinetii dumneavoastra.

Este mult mai simplu si comod sa achizitionati o platforma ecommerce integrata in loc sa pierdeti timp, resurse si bani incercand sa creati un template propriu.

123market.ro este o astfel de platforma de care aveti nevoie pentru a demara in forta o afacere online!