Alege o terasa de top pentru clientii tai!

07 Nov 2018
Alege o terasa de top pentru clientii tai!

Pentru orice restaurant, hotel sau pensiune fericirea clientilor este foarte importanta. Acestia vor mai reveni si vor recomanda cu drag locul unde s-au simtit cel mai bine.

Pentru a aduce un aport de calitate si confort, Sun Leader pune la dispozitie business-urilor din HoReCa o multitudine de accesorii pentru terase. Pentru a prelungi sezonul teraselor ori pentru a transforma un spatiu intr-o terasa ce poate fi folosita in orice anotimp, Sun Leader ofera mai multe optiuni.

Pentru acoperirea teraselor este recomandat sa folositi pergole retractabile cu sistem de iluminare LED si dimmer pentru reglarea intensitatea luminii. Aceste sisteme permit acoperirea si descoperirea terasei la nevoie, ori doar aerisirea. Se poate deschide cat este nevoie.  Pergola retractabila este 100% impermeabila, scurgerea facandu-se prin jgheab si apoi prin stalpii structurii. Are o rezistenta mare la vant si poate sustine peste 15cm de zapada atunci cand este inchisa pe lateral iar temperatura din interior este de minim +1 grad Celsius.

Pe langa aceste aspecte, pergola este eleganta si confera spatiului un aspect luxos.

Pentru a putea folosi terasa si iarna, se recomanda inchiderea lateralelor cu inchideri din sticla securizata. Sun Leader are 3 sisteme de inchidere, dintre care 2 sunt automatizate, iar unul manual. Sticla poate fi controlata cu telecomanda pergolei. Mai mult, conectate la internet sistemele pot fi folosite si cu o aplicatie de pe telefon, indiferent de distanta.

Inchiderile din sticla ofera o priveliste panoramica clientilor si pastreaza caldura in interior. Desigur, este nevoie de sisteme de incalzire pentru a pastra o temperatura optima pe terasa. Insa cui nu i-ar placea sa priveasca luminitele de Craciun in timp ce savureaza un vin fiert?

Mai mult, astfel de terase sunt perfecte si pentru fumatori. Este permis fumatul pe terasa, iar aerisirea se face simplu si usor, deschizandu-se cat este nevoie ori pergola si sistemul din sticla.

Vino in intampinarea nevoilor clientilor tai cu o terasa multifunctionala, erfecta pentru orice anotimp!

www.pergole-retractabile.ro

0770 444 888

[email protected]