Ai nevoie urgent de materiale electrice in cantitati industriale? Iata de la ce depozit le poti ridica direct!

17 Apr 2019
Ai nevoie urgent de materiale electrice in cantitati industriale? Iata de la ce depozit le poti ridica direct!

Ai primit la randul tau o comanda mare de materiale electrice sau termenul de predare al unei constructii a fost devansat? Oricare ar fi cauza pentru care trebuie sa gasesti urgent materiale electrice in cantitati mari, ei au solutia!

Este vorba despre SPIN Com-Exim, unul din cei mai importanti distribuitori de materiale electrice din Romania care are depozite alimentate permanent cu zeci de mii de referinte de produse, disponibile in cantitati industriale!

Poti contacta profesionistii din echipa SPIN Com-Exim, pentru a da comanda urgent sau poti merge direct la unul din depozitele firmei, de unde poti ridica produsele pe loc!

Ai garantia calitatii fiindca SPIN Com-Exim reprezinta un partener de incredere pentru sute de magazine de profil, firme de constructii si electricieni cu experienta din toata tara, care o prefera pentru gama variata si calitatea produselor.

Mai mult in oferta SPIN vei gasi toate brandurile importante din domeniul electricelor: in cei peste 20 ani de activitate, compania a devenit distribuitor multibrand, certificat ISO si IQ NET, si, in plus, are si un brand propriu, SPIN Electrice, ale carui produse ofera cel mai bun raport calitate pret.

Daca te grabesti insa nu dispui de capacitatea de a transporta comanda imediat, apeleaza tot la SPIN care va asigura transportul produselor tale, cu una din masinile din flota proprie a companiei.

Prin urmare, ramane doar sa contactezi echipa SPIN, care este pregatita sa ofere solutii adaptate nevoilor fiecarui tip de client sau sa faci o vizita direct pe site.