Ai gasit masina lovita sau zgariata si ai suportat chiar tu cheltuielile? Iata cum poti preveni acest lucru!

02 Dec 2021
Ai gasit masina lovita sau zgariata si ai suportat chiar tu cheltuielile? Iata cum poti preveni acest lucru!

Masina este unul dintre cele mai importante bunuri pe care o persoana le detine, mai ales atunci cand ai economisit mult timp pentru achizitionarea acesteia. In plus, ea este acel prieten care are grija sa ajungi la job, in vacante sau sa iti duci copiii la scoala. De aceea, trebuie sa te asiguri ca este perfect functionala si ca orice intamplari neprevazute ai intampina, nu te vor pune in dificultate. Acest lucru se face cu ajutorul unei polite CASCO.

 

Iata de ce ai nevoie de CASCO!

  • Te asigura impotriva riscurilor de baza

Pentru a intelege cel mai bine cu ce te poate ajuta o astfel de polita, trebuie sa stii ce este ea. Ei bine, spre deosebire de RCA care reprezinta o asigurare obligatorie, CASCO de la Asirom este una facultativa, insa la fel de importanta, cu avantaje majore pentru toti soferii. De cate ori ti s-a intamplat sa gasesti masina in parcare zgariata sau lovita si sa nu stii cine sau ce a provocat astfel de pagube. Ei bine, foarte multe persoane se confrunta cu aceste situatii, iar prevenirea loc se poate face cu ajutorul unei polite. Printre riscurile de baza pe care le acopera se numara: ciocniri, izbiri, caderi de corpuri pe autovehicul, vandalism, zgarieturi, derapari, inundatie, loviri, incendiu, avarii produse de autori necunoscuti, substante chimice sau corozive si multe altele.

 

  • Acopera mai multe riscuri suplimentare

Pe langa riscurile de baza, cele suplimentare sunt extrem de generoase si de variate, ele reprezentand garantia ca masina ta va fi in perfecta siguranta mereu. In primul rand, ai autovehiculul asigurat in caz de furt, primesti ajutor oriunde ai fi cu asistenta rutiera extinsa si ai posibilitatea de a opta pentru un autoturism la schimb de care te poti folosi pana cand al tau este gata sa se intoarca pe carosabil. In al doilea rand, clauza pentru circulatia in afara drumurilor publice sau inundate iti asigura masina impotriva eventualelor pagube obtinute din cauza gropilor de pe asfalt. De asemenea, CASCO acopera daunele produse exclusiv suprafetelor vitrate, iar nu in ultimul rand, asigurarea de accidente a conducatorilor de autovehicule si a persoanelor transportate. In acest fel, ai siguranta ca atat cei din masina, cat si autoturismul este in siguranta. 

 

  • Se incheie simplu si rapid

Primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa accesezi inspectia de risc online si sa o completezi cu datele tale si ale masinii. Ea il va ajuta pe asigurator sa determine suma care iti poate fi oferita in caz de reparatii sau despagubiri. Cei care detin un autoturism nou, nu vor trebui sa realizeze aceasta procedura. La final tot ce trebuie sa faci este sa astepti ca un reprezentant sa te contacteze pentru a incheia polita!

 

Asadar, acum poti sa obtii polita CASCO rapid, simplu si la un pret accesibil, pentru ca tu sa te asiguri ca masina ta este mereu gata de drum!

 

Sursa foto: Shutterstock.com