Ai criptomonede cadou, dacă te înscrii în programul de afiliere Ro.Exchange

04 Oct 2019
Ai criptomonede cadou, dacă te înscrii în programul de afiliere Ro.Exchange

Sigur visezi și tu ca să obții câștiguri care să îți permită să trăiești o viață frumoasă, fără a depune un efort considerabil. Trăim o perioadă în care muncind din greu nu ai nicio garanție că asta se va întâmpla. Și totuși sunt oameni care au timp și bani să facă tot ce vor, fără a munci 12 ore pe zi.

Un program de afiliere bun pe o platformă de tranzacționare criptomonede

Cu siguranță cunoașteți sistemul de afiliere, deoarece multe magazine online de beauty,  produse electronice, fashion încheie astfel de parteneriate cu oameni foarte activi pe net. Afiliații le recomandă produsele și serviciile în schimbul obținerii unor comisioane.

Ar fi fost de neînțeles dacă noile platforme de tranzacționare a monedelor electronice nu ar avea și ele programe de afiliere.

Ce poate să fie mai simplu pentru un afiliat decât să facă reclamă unui bun sau serviciu prietenilor săi online, chiar dacă vorbim de tranzacții cu bitcoin sau alte criptomonede?

Principiul este același indiferent de domeniu:  afiliatul primește un link unic și încearcă să convingă oamenii să se înscrie și să facă tranzacții pe platformă.  Beneficiile unei astfel de afilieri, când vorbim de monede virtuale, sunt unele extrem de atractive pentru ambele părți ale acestui program de parteneriat.

Ce câștigă platforma de tranzacționare criptomonede dintr-un program de afiliere?

Platforma de exchange reușește prin intermediul recomandărilor făcute de afiliați ca să își crească numărul de clienți, să dobândească notorietate în branșă, să aibă o poziționare foarte bună pe  motoarele de căutare.

Ce câștigă afiliatul unui astfel de program derulat pe o platformă de tranzacționare monede virtuale?

Niște comisioane extrem de atractive exprimate în criptomonede, bani virtuali pe care, poate, nu i-ar putea cumpăra altfel.

Ro.Exchange – o platformă cu un program de afiliere foarte bun

Dacă vrei să devii afiliat,  ro.exchange  are un astfel de program special, pe care oricine îl poate accesa dacă își face un cont pe platforma respectivă.

Pur și simplu în pagina de profil există o secțiune pentru doritorii care vor să câștige ușor și rapid  niște comisioane foarte tentante exprimate în criptomonede.

Ce diferențiază această platformă față de altele similare?

În primul rând faptul că afiliatul își ia comisionul în timp real, atunci când o persoană căreia el i-a recomandat ca să să se înscrie și să facă tranzacții pe platforma ro.exchage trece la acțiune. Jumătate din comisionul de tranzacționare ajunge în în portofelul virtual al afiliatului.  Interesant este că o să câștige un comision exprimat exact în acea criptomonedă sau euro (după caz) tranzacționată de persoana respectivă. 

Cum devii afiliat pe ro.exchange?

Ca să devii afiliat trebuie să te înscrii pe platformă, dar nu e nevoie să ai un cont verificat,  adică unul în care să îți dai toate datele de identificare. Este suficientă și o simplă adresă de email. Doar dacă ai de gând să retragi euro va trebui să ai contul verificat. Dacă e vorba de criptomonede, nu.

Șansa extraordinară pe care o au aceia ce devin afiliați pe ro.exchange

În afară de amintitul comision primit instant când cel adus pe platformă face o tranzacție, mai ai un beneficiu suplimentar:  ca nou afiliat, dacă îți faci un cont verificat vei primi și 22 de monede XRP absolut gratuit!

Nu lăsa norocul să scape printre degete și fă-ți chiar acum un cont verificat pe platforma de tranzacționare ro.exchange și devino afiliat.  Nu ai nimic de pierdut,  doar de câștigat!