Ai cărți de vânzare? Află cum poți scăpa de ele!

27 Jul 2021
Ai cărți de vânzare? Află cum poți scăpa de ele!

Ai multe cărți care nu-și mai găsesc loc pe rafturile bibliotecii tale? Iți este greu să te desparți de ele și nu ai vrea să le abandonezi la maculatură? In acest caz, soluția ar fi să apelezi la un anticariat care cumpără cărți, astfel încât acestea să fie apreciate în continuare. Anticarii cu experiență au grijă să le ofere o nouă viață acestor bijuterii scrise, o viață în care să fie răsfoite din nou și apreciate.

Achizitii-Cărți.ro – o soluție sigură pentru vânzătorii de carte

Echipa de la Achiziții-Cărți.ro cumpără cărți atât de la persoane fizice, cât și de la persoane juridice. Acest anticariat cumpără cărți vechi și noi, oferind în acest fel șansa atât volumelor peste care timpul ce a trecut și-a lăsat amprenta asupra paginilor sau a copertelor, dar și cărți noi, care au văzut lumina tiparului după anul 2000.

Persoanele care doresc să-și facă loc în bibliotecă pentru noi achiziții, pot apela la acest serviciu, la numărul de telefon 0726.201.045, iar reprezentanții anticariatului vor stabili o întâlnire și unde vor putea face o evaluare a cărților. Ridicarea cărților se face din orice zonă a Bucureștiului și din zonele limitrofe.

Fiecare titlu de carte este plătit în acord cu calitatea exemplarului și cu importanța sa. Plățile se fac cash, în momentul achiziției.

Cititorii pasionați se bucură, cu siguranță, să le ofere și altora posibilitatea de a se delecta cu titlurile care le-au făcut copilăria mai frumoasă sau le-au fost alături în anumite momente. Alegând varianta de a vinde cărțile către un anticariat, vor oferi o nouă viață scrierilor care le-au creat amintiri frumoase. Decât să stea stinghere pe un raft al bibliotecii, cărțile își pot releva frumusețile și magia în mâini noi, care să se bucure din nou de ele, pagină cu pagină.

Banii astfel obținuți pot fi folosiți pentru cumpărarea altor cărți care se află de mult timp pe lista de dorințe sau pot fi economisiți pentru un alt scop. Important este că scăpând de un obiect care nu mai este folositor, se obțin doar avantaje: mai mult spațiu în locuință, dar și o sumă de bani care poate fi folosită in alt scop.

Avantajele serviciilor asigurate de Achiziții-Cărți.ro

Reprezentanții anticariatului vin la domiciliul persoanelor care își doresc să vândă cărți inclusiv sâmbăta și duminica. Practic, în orice moment proprietarii decid că vor să renunțe la anumite titluri din bibliotecă, fie că sunt mii sau doar zeci de exemplare, echipa anticariatului este la datorie, achizitorii fiind disponibili pentru o tranzacție rapidă și convenabilă.

Achizitii-Carti.ro intervine chiar și atunci când, din diverse motive, oamenii își lichidează întreaga bibliotecă. În cazul mutării într-un alt oraș sau chiar într-o altă țară, soluția vânzării tuturor cărților către un anticariat este de luat în calcul. Experții vin la fața locului, fac evaluări și propun oferta de preț, în funcție de vechimea cărților, de raritatea lor, de modul cum s-au păstrat și se prezintă.

Toți cei interesați pot beneficia de evaluare gratuită, deplasare și ridicarea cărților din orice zonă a Bucureștiului. Momentul pentru un upgrade al bibliotecii a sosit!