Afacerile Ventsys Instal au crescut cu 25% în 2018

20 Jun 2019
Afacerile Ventsys Instal au crescut cu 25% în 2018

Conform informațiilor publicate de Ministerul de Finanțe, afacerile Ventsys Instal – companie din București specializată pe producția de tubulatură de ventilație și distribuția de echipamente pentru ventilație, inclusiv ventilatoare industriale – au ajuns în 2018 la o cifră de 8,67 milioane RON. Creșterea este de aproape 25% față de anul precedent, fiind superioară creșterii subcomponentei HVAC din piața construcțiilor.

De-a lungul timpului Ventsys a participat în calitate de furnizor, contractant sau subcontractant la numeroase proiecte de interes local sau regional: centre comerciale, ansambluri rezidențiale, aeroporturi etc. Succesul companiei s-a bazat întotdeauna pe fermitatea angajamentelor și pe „seriozitatea cuvântului dat”, care au la bază obiectivitatea cu care sunt evaluate proiectele clienților.

În calitate de producător și distribuitor direct Ventsys oferă o gamă largă de segmente de tubulatură, spiro și rectangulară, precum și grile de ventilație. Faptul că este direct producător a ușurat accesul la proiecte majore, făcând posibilă furnizarea de repere din stoc în cantitate mare în condiții favorabile pentru clienți. Ventsys dispune de o unitate de producție în jud. Ilfov și de un depozit în sectorul 2 al capitalei.

Ventsys Instal administrează și un cunoscut magazin online, www.vent-sys.ro, adresat persoanelor juridice, de pe care specialiștii în ventilație pot comanda direct echipamentele de care au nevoie, sau pot intra în legătură cu inginerii pregătiți să preia cererile de ofertă. Vent-sys.ro este unul dintre cele mai cunoscute magazine online din domeniul ventilației industriale, fiind apreciat de clienți pentru ușurința navigării și rigurozitatea cu care este organizată informația.

Pentru 2019 specialiștii așteaptă o evoluție pozitivă a pieței de construcții, mai ales în ceea ce privește investițiile industriale și cele comerciale. Va fi probabil un an de ajustare a creșterii economice, dar în nici un caz nu se poate pune problema unei crize economice majore, așa cum vehiculează anumite voci isterice din mass media.