Accesorii auto Nigrin originale, doar la Roll Fast

Autor: Panait Dan
15 Mar 2021
Accesorii auto Nigrin originale, doar la Roll Fast

Roll Fast este unicul importator și distribuitor autorizat de accesorii auto și produse Nigrin originale. Când cumperi de pe Roll Fast, știi că primești calitatea cea mai bună disponibilă pe piața autohtonă pentru banii tăi.

Experiența de peste 24 de ani a companiei care furnizează cele mai bune soluții pentru îngrijirea mașinii la un preț corect este dublată de numărul mare de clienți mulțumiți. Parteneriatele cu producătorii și furnizorii externi acreditați conferă Roll Fast avantajul de a se poziționa în vârful preferințelor, când vine vorba despre cosmetică auto sau detailing auto.

Cum iarna încă își face simțită prezența, proprietarii trebuie să își protejeze mijlocul de transport de un inamic pe cât de comun, pe atât de periculos: rugina. Apariția acesteia poate fi întâmpinată cu diverse soluții precum spălarea la un anumit interval, îngrijirea profesională sau păstrarea automobilului în garaj. Dacă primele două variante presupun un cost lunar destul de mare, atunci parcarea propriei mașini la adăpost când vremea e capricioasă nu poate fi nici ea o soluție.

Cel mai simplu și mai puțin costisitor mod prin care poți să îți îngrijești investiția pentru a o folosi în siguranță și fără să riști o devalorizare cruntă îl reprezintă folosirea elementelor de cosmetică auto care nu necesită niciun fel pregătire personală anterioară. Primești instrucțiunile odată cu produsele de îngrjire auto și te poți pune pe treabă imediat!

Alege accesorii auto de renume de pe Roll Fast!

Șoferii care vor face pasul potrivit pentru mașina lor vor putea cumpăra cu încredere de la unicul importator și distribuitor din România – Roll Fast – fix acele produse atât de necesare pentru ca automobilul să-și păstreze o valoare cât mai ridicată de-a lungul anilor, indiferent de vreme și condiții de drum.
Cum opțiunile sunt multe, proprietarii ale căror mașini care deja dau semne de îmbătrânire pot alege un convertor de rugină. Acesta funcționează ca o simplă barieră activă împotriva coroziunii. Mai mult, poate fi aplicată pe suprafață afectată și va forma un strat activ care, ulterior, poate fi modelat, chituit și vopsit.

Vestea bună e că pe Roll Fast găsim și spray vopsea care se pretează pentru retușare dupa tratarea ruginii sau pentru vopsit jante si elemente de palstic. Aplicarea sa este simplă și nu este necesară experiența anterioară. Respectarea instrucțiunilor va face întreaga procedură să semene cu o activitate relaxantă de weekend.

Dacă ești mai precaut din fire, atunci printre accesoriile auto cumpărate trebuie să se regăsească un inhibitor de rugină și un antifon auto sau un spray cu ceara pentru protectia interioara a pragurilor, aripilor, etc. Drumurile pline de sare sau nisip, lipsa curățeniei pe infrastructura rutieră și așa deficitară, schimbările bruște de temperatură, înghețul, infiltrațiile în locurile greu accesibile reprezintă pericole care pot afecta integritatea structurală a mașinii. Nigrin produce cele mai bune produse de acest fel și acestea și-au dovedit deja utilitatea în mii de cazuri. Stoparea coroziunii nu va mai fi o grijă. Îl găsești pe Roll Fast, partenerul tău de încredere!

Roll Fast este o companie 100% românească. Întreaga gamă de produse a companiei se adresează genului de consumator practic, pretențios și, în același timp, econom.