85.948 euro este câștigul reușit de o jucătoare la minigames pe Vlad Cazino

10 Sep 2019
85.948 euro este câștigul reușit de o jucătoare la minigames pe Vlad Cazino

Primul cazino online dedicat din România, Vlad Cazino, a raportat recent un câștig foarte mare reușit de o jucătoare pe platforma de bingo, în secțiunea de minigames. Mai exact, M.C., o jucătoare norocoasă, a acumulat 85.948 euro la a patra rotire din sesiunea de joc pe Moody Monsters. Miza a fost de 160 RON, câștigul fiind cu adevărat impresionant ca raport de multiplicare.

Jucătoarea câștigătoare a explicat că preferă jocurile de bingo și aplicațiile minigames, fiind foarte încântată de modul în care funcționează platforma Vlad Cazino. Evident, nu se aștepta să obțină un câștig atât de mare, motivul principal de acces fiind distracția (așa cum este mereu recomandat la jocuri de noroc, fie ele online sau offline).

Divertismentul vine uneori la pachet cu surprize plăcute, iar câștigătoarea premiului de 85.948 euro îi sfătuiește pe ceilalți jucători să nu își piardă speranța, căci norocul poate lovi în orice moment: “Să nu își piardă nimeni speranța, câștigul se poate întâmpla atunci când te aștepți mai puțin”. Aceasta a mai spus că nu știe exact cum va folosi banii, tocmai pentru că a fost un câștig neașteptat, însă cel mai probabil o parte consistentă va merge spre economisire și chiar spre investiții.

Vlad Cazino propune o largă selecție de variante de divertisment adresate persoanelor dinamice, care vor să acceseze astfel de forme de distracție oriunde și oricând. Cazinoul este licențiat pe plan local, deci totul se desfășoară legal și în cele mai bune condiții de siguranță pentru jucători. Cazino, live cazino, bingo, blackjack, ruleta, sloturi, minigames – iată cuvinte care se transformă din câteva click-uri în divertisment de cea mai bună calitate.

“Fie ca esti începător, fie că ești avansat, la Vlad Cazino avem ceva pentru tine privind jocul de bingo. Fiecare jucător nou va fi întâmpinat cu o surpriză. Deschide-ți un cont chiar acum și primele două săptămâni te poți juca gratuit. Nu e nevoie să depozitezi din banii tăi, însă te poți bucura de câștiguri uriașe. Crezi că poți rezista tentației? La Vlad Cazino, loialitatea e mereu răsplătită. Alege jocul de bingo care ți se potrivește și bucură-te de el”, se menționează pe vladcazino.ro.