6 tipuri de paltoane pentru femei și cum să le porți

28 Oct 2020
6 tipuri de paltoane pentru femei și cum să le porți

Din garderoba femeilor nu lipsesc paltoanele, ideale în special pentru sezonul rece, extrem de comode și versatile.. Vrei să știi care sunt cele mai populare tipuri de paltoane și cum le porți, pentru un plus de stil? Ține cont de sugestiile noastre, din rândurile de mai jos!

Paltonul cu două rânduri de nasturi

Unul dintre cele mai populare tipuri de paltoane din dressingul femeilor este cel cu două rânduri de nasturi, pe care îl poți purta peste bluze elegante și jeanși. În doar câteva minute, poți obține un look ideal pentru birou, mai ales când nu știi cu ce să te îmbraci atunci când te grăbești.

Paltonul cu două rânduri de nasturi este extrem de călduros și elegant, iar cu ajutorul nu ai cum să treci neobservată. Este indicat să alegi un palton în culoare neutră, precum negru, gri, crem sau bleumarin, care se asortează ușor cu orice piesă vestimentară. De regulă, aceste paltoane ajung la nivelul șoldurilor, însă poți alege și modele mai lungi, în funcție de preferințe.

Paltonul clasic, cu o croială dreaptă

În sezonul rece poți opta pentru un palton clasic, drept, cu care nu vei da greș, indiferent de eveniment. Este util, deoarece are buzunare mari, în care poți ține obiectele personale.

La fel de populare sunt și paltoanele care se închid într-o parte, preferatul femeilor care își doresc o ținută nonconformistă.

Paltonul cu imprimeu

Îți dorești o ținută deosebită, perfectă pentru o seară în oraș? Alege un palton chic și modern, cu imprimeu. Cele mai populare sunt paltoanele cu animal print, care arată excelent peste o ținută all black.

Încearcă o combinație stilistică formată dintr-o pereche de pantaloni din piele, o maletă și o pereche de botine, adăugând paltonul cu imprimeu. Geanta purtată în bandulieră reprezintă un accesoriu care desăvârșește outfitul.

Capa

Nu-ți plac paltoanele cu mâneci? Îndreaptă-ți atenția către cape, un fel de pelerine care se închid în jurul gâtului. Te poți inspira din colecția marilor case de modă sau chiar din desenele animate! Scufița Roșie reprezintă un exemplu demn de urmat, datorită capei pe care o purta.

Include în dressing o capă într-o singură culoare, care se închide cu nasture sau cu o panglică, pe care să o porți cu outfituri formate din rochii, fuste, pantaloni sau bluze. Dacă paltoanele simple pot fi purtate și cu pantofi sport, atunci când porți o capă, ești nevoită să alegi încălțăminte elegantă, care să se asorteze cu sobrietatea unui astfel de obiect vestimentar.

Paltonul cu glugă

Un look interesant poate fi creat și cu ajutorul unui palton cu glugă, abordat în special de tineri. Găsești numeroase modele de paltoane cu glugă, în funcție de culoarea și modelul preferate, pentru care poți opta atunci când nu vrei să porți pălării și căciuli.

Paltonul cu fermoar

Garderoba feminină nu este completă fără modelul clasic de palton, cu închidere pe bază de fermoar. Îl poți purta în seri și dimineți răcoroase, cu orice obiect vestimentar, în funcție de evenimentul la care participi.

Investește într-un palton de calitate, în culori neutre și poartă-l ori de câte ori simți nevoia.

Analizează toate tipurile de paltoane prezentate și poartă modelul care te avantajează cel mai mult!