5 sfaturi utile pentru sanatatea sexuala a barbatilor

19 Oct 2020
5 sfaturi utile pentru sanatatea sexuala a barbatilor

Atât la bărbați, cât și la femei, dorința sexuală variază în mod natural de la o persoană la alta și este infuentata de numerosi factori, cum ar fi vârsta, bolile cronice sau problemele emoționale.

Potrivit site-ului pastilepotentasam.ro, unul dintre factorii care afectează cel mai mult sănătatea sexuală a unui cuplu este faptul că o persoană se simte mai puțin atractivă din punct de vedere sexual. Efectul unei diete slabe sau al creșterii în greutate pot deveni adevărate obstacole în calea intimității.

Întrebarea care apare mereu este: Există modalități de a crește libidoul? Într-un mod sănătos, natural, fără a afecta alte organe și procese din organism, obținând numai beneficii pentru sănătate. Răspunsul este da. In acest articol veți învăța cum să creșteți libidoul fără a afecta corpul, obținând cele mai bune rezultate.

Cauzele libidoului scăzut la bărbați

Scăderea dorintei poate apărea din nenumărate cauze pe care este necesar să le cunoaștem:

  • Probleme in relație
  • Modul în care funcționează hormonii în organism
  • Stresul sau depresia
  • Consumul de medicamente
  • Probleme de sănătate netratate

După cunoașterea exactă a problemei care a dat naștere scăderii libidoului, instrumentele corecte trebuie să fie la îndemână pentru a rezolva și contracara efectele.

Cum pot bărbații să crească libidoul?

Există mai multe modalități de a crește dorința sexuală a bărbaților:

Alimentele si plantele naturale
Există plante naturale responsabile de stimularea fluxului sanguin, oferind organismului un impuls sexual mai bun. În acest grup se află ginsengul, al carui consum asigură un nivel ridicat de energie organismului. Există de asemenea alimente care cresc libidoul precum: ​​ciocolata neagră, mierea, căpșunile, mango, stridiile, vinul roșu, scorțișoara. Fiecare dintre ele are proprietăți afrodisiace care stimulează dorința.

Exercițiul fizic
Stilul de viață sedentar este una dintre principalele cauze ale scăderii apetitului sexual. Activitatea fizică este frecvent citată în literatura medicală ca un factor cheie în menținerea sănătății. Lipsa activitatii fizice este un factor de risc major pentru afecțiuni precum diabetul, obezitatea, bolile coronariene și unele tipuri de cancer.
Activitatea fizică regulata crește bunăstarea generală si se reflecta într-o creștere a libidoului si a productiei de testosteron.

Controlul stresului
Stresul reprezinta o cauza a libidoului scazut. Hormonii produși în asociere cu stresul ne pot afecta metabolismul. Gestionarea emoțiilor reduce nivelul de stres.

Pierderea în greutate
Excesul de greutate poate provoca pierderea libidoului, din acest motiv, este necesar să aveți grijă de greutate. O dietă sănătoasă bazată pe proteine ​​și legume, furnizeaza toate substanțele nutritive care stimulează funcțiile organismului, în special producția de hormoni precum testosteronul, care este important pentru îmbunătățirea vieții sexuale.

Somnul
Tulburările de somn pot genera un anumit grad de stres, care poate avea un impact direct asupra stării de spirit și asupra producției de testosteron.

Indiferent că vrei să adopți un stil de viata sanatos, sa doar sa afli mai multe informatii utile, în magazinul online pastilepotentasam.ro gasesti tot ce ai nevoie.