5 locuri unde trebuie să porți întotdeauna ochelari de soare

16 Sep 2019
5 locuri unde trebuie să porți întotdeauna ochelari de soare

Ochelarii de soare au un loc aparte în orice tip de vestimentație, dar mai important decât acest aspect este evenimentul la care îi porți. Fie că este vorba de un eveniment formal sau nu, o scurtă plimbare sau o zi la plajă, ochelarii de soare vor avea întotdeauna loc pe chipul tău. Însă, dacă vrei o pereche specială, poți căuta ochelari de soare de firmă pe Lentiamo.ro.

De asemenea, există o serie de situații în care ochelarii de soare nu au cum să lipsească, iar în cazul în care nu le cunoști deja, am pregătit o listă cu 5 locuri în care trebuie neapărat să porți o pereche de ochelari.

Piscină/ plajă

Plajele și piscinele sunt locurile în care toată lumea ar trebui să poarte ochelari de soare, chiar dacă lucrurile nu stau chiar așa. Pe lângă completarea costumului de baie, ochelarii te vor proteja de razele puternice ale soarelui și inclusiv de razele UV prezente în perioadele înnorate.

Evenimentele din grădinile de vară

Chiar dacă este vorba despre un brunch sau despre ziua de naștere a unei persoane dragi, ochelarii de soare nu trebuie să lipsească din ținuta ta. Îi poți purta până la apus, ceea ce înseamnă că sunt potriviți și pentru un eveniment care începe după-amiaza.

În mașină

Zilele însorite sunt așteptate de toată lumea, însă la volan lucrurile sunt puțin diferite. Indiferent de anotimp, ochelarii de soare te protejează de soare și îți oferă o vizibilitate mai mare în trafic. De asemenea, te pot afecta inclusiv alte surse de lumină care se pot reflecta în alte mașini sau în semnele de circulație.

Pe pârtie

Ochelarii de soare sunt esențiali pe pârtie deoarece lumina provocată de soare și de zăpadă este foarte puternică pentru ochi. Aceștia au nevoie de o protecție ridicată, în special dacă practici sporturi de iarnă.

Pe stadion/terenurile de sport

Indiferent că vorbim despre un meci de fotbal, tenis sau baschet, evenimentele în aer liber sunt locul ideal pentru o pereche de ochelari de soare. Te ajută să vezi mai bine ce se petrece pe teren și să nu îți mai faci griji cu privire la soarele care îți bate în ochi.

Există și alte locuri în care poți purta o pereche de ochelari, însă ține-le minte pe acestea. Întotdeauna îți va fi utilă o pereche de ochelari în aceste situații, chiar dacă nu este o zi însorită.