5 idei de cadouri pentru absolvire

26 Mar 2020
5 idei de cadouri pentru absolvire

Absolvirea liceului și mai apoi a facultății sunt momente unice în viața oricui, care vor rămâne întotdeauna o amintire plăcută atât pentru tinerii absolvenți cât și pentru părinți. Totodată, vorbim și de un moment de cotitură cu o implicație psihologică deosebită, întrucât tinerii pășesc într-o nouă etapă a vieții lor.

De aceea, au nevoie de susținerea celor dragi în astfel de momente, iar un mod în care îi poți arăta copilului sau prietenului tău că ești mândru de el și vei continua să-i fi alături, este să-i oferi un cadou de absolvire.

În acest caz, contează în mod special semnificația și mai puțin valoarea, iar în cele ce urmează îți prezentăm cinci dintre cele mai potrivite cadouri pentru absolvire.

Calendar pe termen lung

Fiind vorba de un moment care presupune și întocmirea unor planuri de viitor, un calendar retro pentru o perioadă îndelungată de timp, de 50 sau chiar 100 de ani, este un cadou care îl va ajuta pe tânărul absolvent să își stabilească reperele importante în viața personală și în carieră.

Plachetă personalizată

Plachetele personalizate sunt cadouri ideale pentru multe ocazii, iar absolvirea studiilor se numără printre astfel de evenimente speciale. O plachetă poate fi personalizată atât cu un mesaj cu semnificație, cât și cu un desen sau un simbol legat de viitoarea profesia a tânărului absolvent.

Statuetă cu ceas

Odată cu absolvirea, managementul timpului devine un aspect important pentru viitorul profesionist, astfel că un ceas de birou încastrat într-o statuetă ar fi un cadou care îl va ajuta în acest sens. Statueta trebuie să fie una simbolică pentru meseria aleasă de tânărul absolvent, pentru a se potrivi perfect pa masa de lucru.

Agendă pentru organizarea activităților

Acest accesoriu trebuie să fie deopotrivă util, dar și elegant, pentru a-l ajuta pe tânărul absolvent să-și organizeze activitățile viitoare, să-și stabilească planuri de întâlniri și să-și noteze prioritățile. Îți recomandăm un model de lux, cu coperți din piele fină și pagini care să conțină cât ai multe elemente utile pentru organizarea activităților.

Servietă business

Este un accesoriu util fiecărui viitor profesionist, mai ales dacă acesta dorește să facă o bună impresie din prima zi în care se prezintă la noul job. Pentru aceasta, trebuie ales un model elegant dar și bine compartimentat, pentru a-i fi pusă în valoare și utilitatea. 

Momentul oportun în care un astfel de cadou poate fi oferit este finalul festivității de absolvire, după ce tânărul și-a primit diploma, iar emoțiile trăite cu această ocazie sunt încă vii.