4 tipuri principale de cântare electronice și utilizările lor în comerț

Autor: Panait Dan
07 Jul 2021
4 tipuri principale de cântare electronice și utilizările lor în comerț

Firmele care activează în comerț știu că echipamentele fiscale sunt piloni de bază indiferent de domeniu. Deși casele de marcat sunt cele mai populare, totuși cântarele nu ar trebui puse pe plan secund. Acestea se numără printre cele mai importante elemente atunci când faci lista pentru dotarea companiei.
Un aspect de luat in calcul este faptul ca produsele achizitionate in majoritatea cazurilor trebuie sa fie verificate metrologic – in cazul in care produsele se livreaza catre clienti – iar ulterior aceasta verificare sa poata fi refacuta anual .

Citește în continuare care sunt principalele tipuri de cântare și ce întrebuințări au acestea în comerț.

1. Cântare comerciale electronice

Cântarele comerciale sunt dispozitive de cântărire care oferă date precise despre bunurile achiziționate -greutate , pret iar unele cazuri si continutul produselor. Acestea nu lipsesc din piețe, magazine de cartier, supermarket-uri, hipermarket-uri, cofetării, alimentare și alte tipuri de afaceri unde este necesară cântărirea produselor.

Cântarele comerciale moderne sunt dotate cu diferite caracteristici precum memorare prețuri, protecție împotriva murdăriei și a accesului insectelor, autonomie până la 2 ani in cazul cantarelor cu baterii sau 90 de zile pentru cele cu incarcare la priza , functie de acumulare sau conectare la diverse periferice cum ar fi case de marcat , aplicatii de vanzare , imprimante bonuri, etc.

Consultă gama variată de cântare comerciale electronice de pe cronosevolution.ro, unde beneficiezi de verificare metrologică inițială valabilă 12 luni.

2. Cântare electronice cu etichetare

Pe lângă cântărirea produselor, acest tip de cântar mai asigură și etichetarea grație unei imprimante termice care fie este incorporată, fie atașată extern. Atunci când cântăriți alimentele, imprimanta emite etichete pe care apar informații precum – denumirea produsului, gramaj și preț. Operatorul o va aplica pe produs la final, astfel încât să fie ușor de identificat la casă.

3. Cântare de verificare

Cântarele de verificare pot fi folosite cu succes în magazine, afaceri tip amanet sau magazine de bijuterii , cofetarii si restaurante , depozite, piețe ori în fabrici pentru verificarea greutatii produselor. Aceste modele nu sunt dotate cu funcții pentru calcularea prețului , însă au un grad ridicat de precizie.

4. Cântare electronice cu funcție de numărare

Atunci când un angajat trebuie să numere multe piese de dimensiuni mici, cel mai bun aliat al lui este cântarul cu funcție de numărare. Acest model de cântar îndeplinește operațiunea într-un timp scurt, fără să dea erori.

Pe lângă greutate, cântarele de numărare afișează și numărul pieselor cu aceeași greutate, dar și greutatea unei singure piese. Este suficient să fie bifată informația pe care doriți să o aflați.

De asemnea aceste cantare pot fi conectate la aplicatii externe sau la imprimante pentru a tipari diverse informatii

Despre Cronos Evolution Distribution

La Cronos Evolution găsești o gamă variată de echipamente fiscale – case de marcat, sertare de bani, cântare, cititoare coduri de bare, sisteme POS și multe altele. Echipa noastră este specializată în soluții fiscale complete hardware și software potrivite oricărei afaceri Horeca și nu numai. Ne propunem să punem un stâlp de bază la modernizarea constantă a firmelor din România.
“Ne dezvoltam impreuna” este crezul nostru si facem tot posibilul pentru a il indeplini .

Pentru informații suplimentare, contactează-ne la adresa de e-mail [email protected] sau la numărul de telefon +40771759950.