30% Reducere la Parcarea pe Termen Lung Autopeni

Autor: Design 360
01 Nov 2021
30% Reducere la Parcarea pe Termen Lung Autopeni

Parcarea Autopeni este printre singurele parcări din Otopeni care oferă o securitate ridicată pentru proprietarii mașinilor care sunt parcate la noi.

Accesul este securizat, cu barieră, parcarea este asfaltată și împrejmuită de un gard de beton, oferim monitorizare 24/7 prin camere CCTV și transport gratuit la și de la aeroport pentru clienți. Mai mult decât atât, parcarea din Otopeni este la mai puțin de 4 minute de aeroport. 

30% reducere la Parcarea pe Termen Lung

Pentru luna Noiembrie avem o promoție prin care poți economisi 30% din prețul parcării pe termen lung, iar dacă ești deja client existent, îți oferim 10% extra reducere pentru a te bucura de prețuri mici, în timp ce mașina ta se află în siguranță pe toată durata deplasării tale.

Avem grijă de clienții noștri și ne dorim să revină întotdeauna la noi datorită parcării moderne care se ridică la standarde tehnologice ridicate, de aceea ne mândrim cu ea fiind o parcare smart.

Ce-i drept, mulți dintre clienții noștri se întorc în parcare datorită beneficiilor pe care le oferim, securității și, bineînțeles, a angajaților noștri prietenoși.

parcare pe termen lung otopeni

10% Extra reducere pentru clienții deja existenți

Tocmai de aceea dorim să arătăm că ne pasă și le oferim călduros o reducere extra de 10%, pe lângă reducerea de 30% aplicabilă pentru oricine.

Cele mai bune condiții de parcare în Otopeni pe termen lung 

Pe scurt, parcarea asigură cele mai bune condiții dintre toate parcările din Otopeni și este foarte aproape de aeroport. Sumarizând, parcarea oferă următoarele beneficii:

  • Parcare asfaltată
  • Transfer gratuit la și de la Aeroport în mai puțin de 4 minute
  • Sistem de supraveghere camere video
  • Gard de beton și barieră securizată
  • Iluminare pe timp de noapte
  • Acces securizat 24/7 
  • Plată cu online cardul
  • Informații și asistență pe toată perioada staționării

Parcarea Autopeni este dotată cu tehnologii inteligente care vă vor ține în siguranță mașina. Pe angajați puteți conta oricând pentru a vă transporta în siguranță la și de la Aeroport (gratuit), aceștia asigurându-vă o experiență de 5 stele atât dumneavoastră, cât și mașinii dumneavoastre, împreună cu un zâmbet primitor.

Vizitează parcarea acum! (Google Maps) | (Waze

Date de Contact – Ionuț Dumitru, Manager Companie

Telefon: +40 72 555 1559

Email: [email protected]

Website: www.parcareautopeni.ro