3 Recomandari SEO Care Te Vor Ajuta Sa Atragi Clienti Noi

09 Jun 2020
3 Recomandari SEO Care Te Vor Ajuta Sa Atragi Clienti Noi

Acest Articol este oferit de WebWave ( o platforma care ofera tuturor posibilitatea sa isi creeze un Site Web chiar daca nu detin cunostinte de Programare sau Web Desing )

La ora actuala pe Internet exista sute de milioane de WebSite-uri si este foarte posibil ca in viitorul nu foarte indepartat Paginile Web sa depaseasca numarul oamenilor de pe intreaga Planeta !

Zilnic apar Site-uri noi care se alatura celor existente si din aceasta cauza utilizatorilor le este din ce in ce mai greu sa gaseasca intradevar cea mai buna optiune pentru ceea ce cauta.

Chiar daca ai foarte multe de spus si esti de parere ca Pagina ta Web ofera continut intradevar valoros sau produse/servicii unice, utilizatorii vor avea dificultati in a o gasi !

Din fericire datorita procesului SEO ( Search Engine Optimization in Romana Optimizarea Site-ului Pentru Motoarele De Cautare ) Pagina ta va putea depasi concurenta si va fi gasita mai rapid de potentiali clienti.

Din aceasta cauza este recomandat sa pui la punct un plan bine organizat pentru ca acest proces sa te ridice in pozitionarea pe motoarele de cautare ( Google, Bing, Yahoo s.a.m.d ) in momentul in care utilizatorii tasteaza anumite cuvinte cheie!


Gaseste Cuvinte Cheie care vor ajuta potentiali clienti sa iti gaseasca WebSite-ul !
Primul pas in crearea unei strategii SEO ( la un nivel ridicat ) ar trebui sa fie stabilirea Cuvintelor Cheie potrivite pentru ceea ce oferi. Verifica cuvintele / grupurile de cuvinte sau propozitiile pe care potentiali clienti le tasteaza in sectiune de cautare a Motoarelor de Cautare cand doresc sa gasesca oferte similare cu a ta!
Daca vei putea determina cu exactitate ce anume si cum cauta utilizatorii ceea ce oferi vei avea sanse mai mari ca acestia sa ajunga pe WebSite-ul tau.
Nu uita sa iei in considerare ca exista cuvinte si fraze similare folosite si de concurenta ceea ce inseamna ca va fi destul de dificil sa te pozitionezi printre primele 10 rezultate.


Gaseste un nume de Domeniu care sa iasa in evidenta !
Numele de domeniu pe care il vei alege joaca un rol destul de important in vizibilitatea Site-ului pe Motoarele de Cautare de accea este recomandat sa fie ales cu atentie.
Domeniul este printre primele lucruri pe care algoritmi motoarelor de cautare il scaneaza pentru a verifica si determina daca acesta corespunde cu ceea ce este prezentat pe site.
Majoritatea Specialistilor SEO recomanda ca domeniul sa contina cel mai important cuvant sau fraza cheie care reprezinta ceea ce oferi.


Monitorizati traficul de pe Site !
Pentru a te pozitiona cat mai sus in rezultatele oferite utilizatorilor, va fi nevoie sa studiezi si sa intelegi comportamentul pe care acestia il au in momentul in care navigheaza pe Pagina ta.
Google Analytics este un instrument care te va ajuta sa analizezi corespunzator majoritatea datelor de care vei avea nevoie pentru a putea trage concluziile necesare si pentru a iti planui urmatorii pasi…
Pentru mai multe detalii verifica Articolul creat de : WebWave !

Concluzie
Majoritatea proprietarilor de afaceri de tip E-Business au realizat ca este mult mai dificil ca oferta lor sa ajunga la publicul tinta pe care l-au stabilit fara a efectua un proces de SEO adecvat de accea iti recomandam sa vizualizezi detalii mai exacte despre cum poti efectua procesul SEO accesand Tutorialele Pas cu Pas create de WebWave Romania prin accesarea link-ului urmator : https://ajutor.ro.webwave.me/incepe-seo