Editura Evenimentul si Capital

Generale

Trend-ul de vară 2019: Descoperă care sunt cele 7 tipuri de corpuri de iluminat care dau farmec casei tale

Autor: | | 80 Vizualizari

Trend-ul de vară 2019: Descoperă care sunt cele 7 tipuri de corpuri de iluminat care dau farmec casei tale

Atunci când vine vorba de iluminatul casei noastre, devenim inovativi și din ce în ce mai capricioși.

Ideile ne vin rapid în minte așa cum magazinele ne oferă o gamă întreagă de lustre clasice sau moderne, precum și o varietate de culori și un design aparte.

Desigur, ne dorim să avem o lumină plăcută și caldă în interiorul casei noastre, așadar am creat o listă cu 7 tipuri de corpuri de iluminat pe care vei dori să le ai în casa ta.

Iată care sunt acestea:

  • Candelabre

Dacă îți dorești să creezi o atmosferă plăcută în living, acesta este cel mai potrivit și elegant corp de iluminat care poate deveni obiectul principal de decor al camerei de zi.

  • Proiectoare led

Atât varianta pentru interior, cât și varianta pentru exterior, proiectoarele pot degaja lumina naturală, caldă, potrivite pentru casa sau curtea ta. Poți accesa online https://www.ledel.ro/proiectoare-led/  care te va ajuta să găsești soluția perfectă pentru iluminatul locuinței care să se integreze perfect în decorul casei tale.

  • Aplice

Dacă vrei să obții o lumină difuză, relaxantă în încăpere, aplicele pot fi folosite cu ușurință în general pentru plafoniere.

Le poți folosi în hol sau în living pentru o lumină plăcută și totodată pentru o atmosferă intimă.

  • Pendule

Corpurile de iluminat tip pendule au o siluetă minimalistă și sunt perfecte pentru un spațiu modern. Ele pot uimi prin designul geometric iar lumina va juca un rol cheie în definirea stilului. Pentru becuri mult mai economice și de înaltă calitate vezi prețurile becurilor cu led pe care le poți folosi pentru corpurile de iluminat de tip pendul.

Fibrele naturale precum franghiile sau alte materiale folosite pentru corpurile de iluminat adaugă un element boem și cald ,oferind un sentiment de libertate oriunde le-ați pune.

  • Iluminatul industrial

Iluminatul industrial a fost destul de tendențios în ultimii ani, dar în acest an vedem mai mult o utilizare rafinată a becurilor, cuștilor de sârmă și a finisajelor de bronz închis care definesc aspectul industrial. Aceste piese vă pot ajuta să o transformați într-o cameră minunată.

  • Materiale naturale

O altă tendință care apare în acest an este utilizarea materialelor naturale, cum ar fi lemnul și lutul, ca punct de atracție pentru lumini. Observăm, de asemenea, că elementele de natură sunt încorporate în modele, de la finisajele de bambus la modelele de ramuri ale copacilor. Aceste corpuri de iluminat pot aduce un farmec rustic în spațiul tău.

  • Alamă și sticlă

Sticla, precum și alama, au fost întotdeauna un suport în proiectarea iluminatului. Anul acesta vedem cele două materiale folosite împreună într-un mod interesant. Echilibrul creat de sticla aerisită, ușoară și alama solidă, stabilă, creează o lumină armonioasă, care reunește o estetică diferită.

Trendurile se schimbă destul de repede, însă industria corpurilor de iluminat va rămâne mereu vie și va juca un rol important pentru designul casei tale. Confortul casei este dictat de lumina pe care reușești să o creezi în locuința ta.

Capital - Twitter
Capital - Google+   
Capital - LinkedIn

Alte comunicate s.c petz web consulting srl

s.c petz web consulting srl


Mai multe despre s.c petz web consulting srl


CITEŞTE ŞI