Editura Evenimentul si Capital

Generale

Studiu: ce cadouri ofera barbatii din Romania persoanelor apropiate

Autor: | | 50 Vizualizari

Spre deosebire de femei, barbatilor le este mai greu sa ofere, dar sa si primeasca cadouri. In primul caz, poate fi vorba despre faptul ca acestora nu le face placere sa petreaca prea mult timp prin magazine, iar in cel de-al doilea, despre gama limitata de produse care raspund cerintelor si asteptarilor pe care le au.

Bineinteles, nu inseamna ca reprezentantii sexului masculin nu isi doresc sa daruiasca celor dragi simboluri ale pretuirii lor, ci, mai degraba, ca intampina dificultati in a alege lucrurile pe care sa le considere potrivite. Cu toate aceste, un studiu recent a dezvaluit ce cadouri sunt primite cel mai frecvent de la barbati, in functie de relatia pe care acestia o au cu cei din jurul lor!

Cadourile traznite pentru prieteni, o alegere populara

Cand vine vorba despre cei mai apropiati prieteni, barbatii prefera sa achizitioneze pentru acestia tot felul de obiecte haioase si traznite, care nu au neaparat un rol practic sau estetic, ci sunt menite pentru a starni rasul si pentru a aduce o stare de bine. De exemplu, pentru o persoana mai geloasa, domnii au ales inclusiv produse de pe site-ul Spionul.ro, evidentiand astfel o trasatura de caracter, dar intr-un mod comic! De asemenea, tricourile cu mesaje haioase, sosetele colorate, suporturile din lemn pentru un metru de bere ori cartile funny s-au aflat si ele printre primele alegeri cu ocazia sarbatorilor de iarna!

Pentru doamne, bijuterii, accesorii si parfumuri

Pentru persoanele de sex feminin din viata lor, alegerile sunt ceva mai serioase. Barbatii, in general, cumpara pentru acestea bijuterii din aur ori argint, posete sau genti de firma, esarfe din materiale fine sau chiar produse cosmetice si de infrumusetare, precum parfumuri care stiu sigur ca sunt pe placul doamnelor si domnisoarelor la care tin. Acest lucru este valabil mai ales pentru partenera de viata, pentru fiice sau chiar pentru mame.

Cadouri practice pentru colegi

Cand vine vorba despre cei cu care intra in contact la birou, domnii aleg, de obicei, cadouri practice sau simbolice. Printre acestea, se numara incarcatoare de telefon fara fir, baterie externa, agende sau stilouri mai deosebite, dar si sticle de vin sau alte bauturi fine. Atunci cand nu au relatie foarte aproapiata cu colegii sau cu sefii, barbatii prefera sa ofere obiecte impersonale, care au, totusi, o nota individuala.

Pentru parinti, cadourile sunt, in general, utile

Barbatii isi doresc sa-si ajute parintii ori de cate ori au ocazia, iar acest lucru este valabil si la zile de nastere ori sarbatori. Asadar, de multe ori, ei aleg sa le daruiasca celor care le-au dat viata aparate electronice sau electrocasnice ori alte obiecte folositoare pentru casa sau pentru un trai mai linistit. In caz contrar, in functie de pasiunile mamei sau ale tatalui, domnii aleg produse pe gustul celor mai in varsta, dorindu-si sa ii vada fericiti si multumiti!

Asadar, chiar daca ies din zona lor de comfort, barbatii se straduiesc sa le ofere persoanelor dragi obiecte cu insemnatate, care aduc bucurie pe chipurile celor din jur!

Capital - Twitter
Capital - Google+   
Capital - LinkedIn

Alte comunicate s.c petz web consulting srl

s.c petz web consulting srl


Mai multe despre s.c petz web consulting srl


CITEŞTE ŞI