Editura Evenimentul si Capital

Retail, Industrie usoara

Start-Up Nation 2019- Afacere la cheie

Autor: | | 178 Vizualizari

Doritorii de a-si deschide o noua afacere au si anul acesta ajutor. Si anul acesta vine programul Start-up Nation si a echipei Waterboyz, firma specializata in amenajarea de locuri de joaca exterior, interior si comercializarea produselor in acest sens.

Inscrierile in programul Start-Up Nation 2019 au inceput intre sarbatorile de iarna, pe data de 27 decembrie 2018, la ora 10.00. De atunci si pana in data de 3 ianuarie 2019, s-au depus 10.405 de dosare in sistemul electronic. Sesiunea de inscriere se va incheia in data de 12 februarie 2019, ora 20.00, apoi se va afla rezultatul, care sunt cei care se vor califica la finantare raportat la punctaj.

Echipa Waterboyz se numara deja de cativa ani printre cei care le ofere celor dornici sprijinul necesar in a-si indeplini visul de a avea propriul lor business. Waterboyz are la activ deja zeci de proiecte implementate prin Start-up Nation la nivel national. Ca exemple ale dedicarii lor avem locurile de joaca: Mickey Land in Craiova, Candy Land in Mangalia, Gimbokids in Galati sau Insula Copiiilor in Parcul Herestrau, doar cateva exemple din numeroasele proiecte realizate de catre acestia. In plus, daca nu doriti sa parcurgeti toti pasii crearii unei afaceri de la zero, puteti opta pentru varianta de afaceri la cheie, un serviciu pe care Waterboyz il pune la dispozitia tuturor celor care doresc sa porneasca la drum doar prin achizitia unei afaceri gata construite.

            Programul Start-Up Nation 2018-2019 promite fonduri nerambursabile de cate 200.000 de lei (43.000 de euro) fiecare unui numar de maximum 10.000 de microintreprnderi si firme mici si mijlocii (IMM) private. Aplicantii au depus dosare chiar si in noaptea de Revelion.  6 firme s-au inscris pentru a beneficia de acest ajutor in primul minut al anului 2019. Peste 5.500 de dosare fusesera depuse in prima zi a sesiunii de inscriere.

Microintreprinderile si firmele mici si mijlocii infiintate dupa data de 30 ianuarie 2017 pot sa obtina fonduri nerambursabile de maximum 200.000 de lei fiecare in programul Start-Up Nation, in anumite conditii.

In ceea ce priveste consultanta pentru intocmirea documentatiei in vederea obtinerii finantarii in cadrul prezentului program si pentru implementarea proiectului, in valoare eligibila de maxim 8000 lei, decontabila in ultima cerere de rambursare/plata, aceasta poate fi efectuata inainte de semnarea acordului de finantare. Cei ce pot oferi servicii de consultanta in cadrul programului pot fi numai firme cu dreptul legal de a desfasura acest tip de activitate. Societatile, asociatii/actionatii societatilor care furnizeaza servicii de consultanta in cadrul programului Start Up Nation nu pot avea calitatea de furnizori pentru alte cheltuieli eligibile in cadrul programului.

Desi un astfel proiect necesita urmarea unui numar de pasi de indeplinit, cu putin ajutor, cu siguranta veti reusi sa aduceti planul la bun sfarsit. Cu Waterboyz, care dispune de experienta indelungata, veti avea acces la toate echipamentele necesare pentru crea un loc de joaca unde cei mici sa aiba parte de distractie maxima, ceea ce va garanta succesul oricarui antreprenor.

Fiind un domeniu foarte placut, in care rezultatul final presupune zambete pe chipurile copiilor, cu siguranta cei care urmeaza aceasta cale pot spera la un rezultat favorabil. Succesul pe care Waterboyz l-a avut in randul proiectelor de Start-up Up Nation ani la rand garanteaza faptul ca sunteti pe drumul cel bun.

Date de contact:

Telefon: 0724547343

Website: https://www.waterboyz.ro/

E-mail: office@waterboyz.ro

Capital - Twitter
Capital - Google+   
Capital - LinkedIn

Alte comunicate SELES ONLINE PROJECT SRL

SELES ONLINE PROJECT SRL


Mai multe despre SELES ONLINE PROJECT SRL


CITEŞTE ŞI
Tema zilei
18:27 Stare de ALERTĂ în Rusia. O clădire a Universității Sankt Petersburg s-a PRĂBUȘIT și mai multe persoane sunt PRINSE sub dărâmături. Breaking News 16:22 Turcescu: „Kovesi ar putea candida la prezidențiale" 11:20 BREAKING NEWS. TOADER, lovitură DECISIVĂ pentru KOVESI. Fosta șefă a DNA nu se aștepta la AȘA CEVA! 23:33 Lazăr RĂSPUNDE acuzațiilor. INTERVENȚIE de ULTIMA ORĂ a procurorului general. ACUZAȚIILE „sunt neavenite și urmăresc destabilizarea Ministerului” 23:30 BREAKING NEWS! SEBASTIAN GHIȚĂ: ESTE INIMAGINABIL ce lucru o FACE SĂ MINTĂ 23:25 Kovesi ÎL TRAGE ÎN GROAPĂ pe Augustin Lazăr. Există un mic detaliu care îl poate distruge pe Procurorul General. News alert în Justiţie 23:20 UPDATE. AMENINŢARE CU BOMBĂ la România TV! Geniştii în alertă! Ion Cristoiu se află în clădirea televiziunii. Breaking news în media 23:11 DEZASTRU pentru Kovesi. ACUZAȚIILE oficiale ale SIIJ. Fosta șefă a DNA ar fi luat sute de mii de lei 22:43 Un MARTOR-CHEIE a făcut DECLARAȚII explozive. Noi informații despre Kovesi și ZBORUL în Jakarta 20:50 UPDATE. A fost RESPINSĂ CEREREA LAUREI KOVESI! ADINA FLOREA, în continuare procurorul de caz 17:30 OPERAŢIUNEA STRICT SECRET, Kovesi şi dosarul în care e suspectă. Fostul şef al Poliţiei Române lansează MAREA BOMBĂ: „Totul s-a organizat la nivel de minister” Breaking news 13:43 Avocatul Piperea, despre CITAREA Kovesi: „E un concurs de infracțiuni care ar putea determina o pedeapsă chiar de 10 ani. Este un cumul de acuzații grave." 12:27 News ALERT! PONTA, la ieșirea din sediul PARCHETULUI GENERAL. PROCURORII nu i-au ARĂTAT ce CONȚINE DOSARUL 12:24 Dan Andronic, despre AUDIEREA lui KOVESI: „Nu are cum să evite cerea PARCHETULUI”. News alert 09:04 Pleșoianu solicită expulzarea ambasadorului Hans Klemm: „Acest individ a depășit deja orice limită a diplomației" 23:24 BREAKING NEWS în CREIERII NOPȚII! BLONDA lui Iohannis îi întoarce spatele: „Nu mă interesează Kovesi și nici referendumul!” 22:57 BĂTĂLIA TITANILOR: Kovesi și Ponta FAȚĂ ÎN FAȚĂ! Via lui Ghiță o va TORPILA pe Kovesi 21:17 Ghiță și MOMENTUL ADEVĂRULUI despre Kovesi: „Ea a încercat să îmi închidă gura pentru că știam ce a făcut în tinerețe” 20:35 Ponta aruncă bomba: TRECUTUL Laurei Kovesi ESTE ALTUL DECÂT CEL ŞTIUT. Ce s-a întâmplat, de fapt, la vizita din vie? Breaking news 18:21 Ion Cristoiu devoalează anomalia din comportamentul Laurei Codruţa Kovesi: „Pentru prima dată, ea pune mâna pe telefon”