Editura Evenimentul si Capital

Constructii

Și în 2019 Ventsys Instal va propune clienților toată gama de tubulatură pentru ventilație

Autor: | | 44 Vizualizari

Ventsys Instal, lider în domeniul producției și comercializării de tubulatură de ventilație și a sistemelor HVAC/climatizare, va aborda și anul 2019 cu o ofertă completă pentru clienții săi. Compania românească va acoperi ca și până acum toate segmentele pieței industriale și anume segmentul de tubulatură spiro, cel de tubulatură rectangulară și pe cel de tubulatură flexibilă de aluminiu.

Tubulatura spiro este o tubulatură metalică rigidă, dreaptă, cu secțiune circulară, ce se obţine prin înfăşurare şi îmbinare spiralată prin fălţuire a unei singure fâșii de tablă. Este utilizată pentru transportul aerului în instalaţiile de ventilaţie mecanică sau climatizare din clădiri rezidențiale, administrative, social-culturale, comerciale sau industriale. Materia primă utilizată este tablă din oţel zincat, tablă din oţel inoxidabil, sau din aluminiu. Ventsys comercializează tubulatura industrială spiro sub formă de segmente de 1 sau 3 metri liniari.

Tubulatura rectangulară este produsă conform standardelor internaționale Eurovent 2/3-1996 și EN1505:1998 pe echipamente RAS, KOIKE ARONSON și TRIUMF, ceea ce asigură o calitate deosebită a lucrării finale, termen rapid de execuție și precizie sporită în realizarea pieselor componente.

Tubulatura flexibilă de aluminiu, care poate fi izolată sau neizolată, se utilizează în proiecte de ventilație – climatizare care necesită montajul unor trasee mai complicate. Interiorul tubului are în componență 3 straturi de aluminiu care se intercalează cu alte 2 straturi de poliester, lipite între ele cu adeziv poliuretanic. Este încorporată și o spiră de oțel care dă forma circulară și menține izolația.

Ventsys Instal deține certificările ISO 14001:2015 (management de mediu), OHSAS 18001:2007 și OHSAS 18001:2008 (management al sănătății și securității ocupaționale), ISO 9001:2015 (managementul calității). Pentru Ventsys Instal 2018 a fost al șaptelea an consecutiv de creștere a afacerilor. Piața de tubulatură pentru ventilație este destul de fragmentată, cererea fiind alimentată de proiectele de construcții rezidențiale și de afaceri precum și de proiectele de retehnologizare a clădirilor vechi.

Pentru mai multe informații, ofertare, comenzi:

Departament Comercial:
inginer George Stoian / inginer Claudiu Podar
email: office /a/ vent-sys.ro
web: https://vent-sys.ro
tel.: 0740 125 802

Capital - Twitter
Capital - Google+   
Capital - LinkedIn

Alte comunicate Andamira Prestcom SRL

Andamira Prestcom SRL

Agenție de marketing B2B
Mai multe despre Andamira Prestcom SRL


CITEŞTE ŞI
Tema zilei
18:27 Stare de ALERTĂ în Rusia. O clădire a Universității Sankt Petersburg s-a PRĂBUȘIT și mai multe persoane sunt PRINSE sub dărâmături. Breaking News 16:22 Turcescu: „Kovesi ar putea candida la prezidențiale" 11:20 BREAKING NEWS. TOADER, lovitură DECISIVĂ pentru KOVESI. Fosta șefă a DNA nu se aștepta la AȘA CEVA! 23:33 Lazăr RĂSPUNDE acuzațiilor. INTERVENȚIE de ULTIMA ORĂ a procurorului general. ACUZAȚIILE „sunt neavenite și urmăresc destabilizarea Ministerului” 23:30 BREAKING NEWS! SEBASTIAN GHIȚĂ: ESTE INIMAGINABIL ce lucru o FACE SĂ MINTĂ 23:25 Kovesi ÎL TRAGE ÎN GROAPĂ pe Augustin Lazăr. Există un mic detaliu care îl poate distruge pe Procurorul General. News alert în Justiţie 23:20 UPDATE. AMENINŢARE CU BOMBĂ la România TV! Geniştii în alertă! Ion Cristoiu se află în clădirea televiziunii. Breaking news în media 23:11 DEZASTRU pentru Kovesi. ACUZAȚIILE oficiale ale SIIJ. Fosta șefă a DNA ar fi luat sute de mii de lei 22:43 Un MARTOR-CHEIE a făcut DECLARAȚII explozive. Noi informații despre Kovesi și ZBORUL în Jakarta 20:50 UPDATE. A fost RESPINSĂ CEREREA LAUREI KOVESI! ADINA FLOREA, în continuare procurorul de caz 17:30 OPERAŢIUNEA STRICT SECRET, Kovesi şi dosarul în care e suspectă. Fostul şef al Poliţiei Române lansează MAREA BOMBĂ: „Totul s-a organizat la nivel de minister” Breaking news 13:43 Avocatul Piperea, despre CITAREA Kovesi: „E un concurs de infracțiuni care ar putea determina o pedeapsă chiar de 10 ani. Este un cumul de acuzații grave." 12:27 News ALERT! PONTA, la ieșirea din sediul PARCHETULUI GENERAL. PROCURORII nu i-au ARĂTAT ce CONȚINE DOSARUL 12:24 Dan Andronic, despre AUDIEREA lui KOVESI: „Nu are cum să evite cerea PARCHETULUI”. News alert 09:04 Pleșoianu solicită expulzarea ambasadorului Hans Klemm: „Acest individ a depășit deja orice limită a diplomației" 23:24 BREAKING NEWS în CREIERII NOPȚII! BLONDA lui Iohannis îi întoarce spatele: „Nu mă interesează Kovesi și nici referendumul!” 22:57 BĂTĂLIA TITANILOR: Kovesi și Ponta FAȚĂ ÎN FAȚĂ! Via lui Ghiță o va TORPILA pe Kovesi 21:17 Ghiță și MOMENTUL ADEVĂRULUI despre Kovesi: „Ea a încercat să îmi închidă gura pentru că știam ce a făcut în tinerețe” 20:35 Ponta aruncă bomba: TRECUTUL Laurei Kovesi ESTE ALTUL DECÂT CEL ŞTIUT. Ce s-a întâmplat, de fapt, la vizita din vie? Breaking news 18:21 Ion Cristoiu devoalează anomalia din comportamentul Laurei Codruţa Kovesi: „Pentru prima dată, ea pune mâna pe telefon”