Editura Evenimentul si Capital

Generale, IT

Preluare automată de anunțuri. Agregatorul de anunturi online

Autor: | | 70 Vizualizari

Web scraping este o modalitate la îndemână de a preluare date structurate de pe orice site web

Sector web ajută companiile să creeze conținut automat pe propriul site web prin importarea de conținut similar nelimitat de pe web.

Sector web ofera solutia de preluare de anunturi imobiliare din alte site-uri.

Extrageți datele de pe orice site web

Sector web profită de cele mai noi tehnologii, permițându-vă să extrageți date structurate, să prelucrați astfel de date sau să efectuați alte acțiuni automate pe orice site web.

Puteți să  publicați periodic in mod automat pe site-ul dvs continut extern cum ar fi anunturi imobiliare.  Web scraping este solutia de preluare automata de anunturi auto  de pe  alte site-uri web în fiecare minut, oră sau zi.

Începeți în cel mai scurt timp

Fluxul de preluare este testat si functional. Soluția de web scraping de import anunturi va fi personalizata prin configurarea sabloanelor de cautare in structura paginilor site-ului tinta a datelor care vor fi preluate.

Economisiți timp pentru detalii tehnice și concentrați-vă asupra creșterii afacerii dvs.!

Integrare simplă

Solutia de web scraping va fi integrata fluxului de afacere existent. Aceasta poate varia de la sarcini simple cum ar fi trimiterea unui e-mail dacă concurentul dvs. reduce prețurile la altele mai complicate, cum ar fi de exemplu încărcarea automată a unor anunturi imobiliare în CMS-ul dvs.

Extrageți datele din site-uri web dinamice

Prin web scraping se pot extrage date de la site-uri cu niveluri multiple de navigare.: categorii și subcategorii, lista paginara de produse, stiri sau anunturi, pagini de produs, stire, anunt

Sistem inovativ de scanare

Sector web are un sistem inovativ de preluare a ultimelor articole, stiri, anunturi sau produse publicate pe site-ul tinta de la ultima scanare pana la momentul curent

Sistemul de preluare a datelor este unul prietenos pentru site-ul tinta, apeland la resursele existente. Orarul de preluare a datelor noi se configureaza personalizat la minut, ora, zilnic iar numarul de apleuri catre site-ul tinta se reduce la minimul necesar.

Astfel ca se pot accesa cu crawlere liste mari de adrese URL.

Solicitați o soluție de web scraping la Sector web (sectorweb.ro)

Capital - Twitter
Capital - Google+   
Capital - LinkedIn

Alte comunicate Predan Constantin-Traian Intreprindere Individuala

Predan Constantin-Traian Intreprindere Individuala

Servicii programare si dezvoltare web. Optimizari. SEO. Consultanta IT
Mai multe despre Predan Constantin-Traian Intreprindere Individuala


CITEŞTE ŞI