Editura Evenimentul si Capital

Retail

Mierea de Manuka – remediu natural și miraculos de vindecare

Autor: | | 158 Vizualizari

Cu o textură onctuoasă, o superbă culoare aurie și un gust delicios, mierea de Manuka este plină de calități care s-au grăbit să o aducă în atenția tuturor, bucurându-se acum de o reputație bine meritată.
Antibacteriană, antivirală și antifungică, mierea de Manuka provine de la arborele cu același nume, originar din regiunea East Cape din Noua Zeelandă.
Dar cum diferă oare mierea de Manuka de celelalte tipuri de miere? În esență, orice miere organică este uimitoare și oferă beneficii incredibile pentru starea noastră de sănătate, însă mierea de Manuka le întrece pe toate.

Magazinul online Manukahonig.ro pune la dispoziția clienților mierea de Manuka Larnac, disponibila in cantitati de 250g  si 500g cu un nivel MGO garantat  de un laborator acreditat in Noua Zeelanda.

In functie de continulul de Methylglyoxal (MGO) in magazinul online www.Manukahonig.ro gasiti miere de manuka Larnac cu un continut minim de MGO 120+ mg/kg, 300+ mg/kg, 420+ mg/kg,600+ mg/kg, 720+ mg/kg si 800+ mg/kg.

Ce înseamnă MGO?
MGO se referă la cantitatea de metilglioxal din miere. Metilglioxalul este ingredientul activ antibacterian din mierea de Manuka, prin urmare, cu cât este mai mare numărul MGO cu atât mai mult metilglioxal conține mierea.
Această miere miraculoasă nu a scăpat de atenția cercetătorilor, așa că marile universități din lume au supus-o mai multor proiecte de cercetare.
Rezultatele studiilor sunt încurajatoare. De exemplu, unele studii au constatat că mierea de Manuka ucide aproape orice tip de bacterii, care nu răspund nici măcar la antibiotice puternice. Alte studii au constatat că rănile tratate cu miere de Manuka se vindecă mai repede, ca de la o zi la alta, spre deosebire de rănile tratate cu miere obișnuită. În cazul rănilor infectate, mierea de Manuka cu atât mai mult s-a dovedit eficientă, grăbind procesul de vindecare.

Cum folosim mierea de Manuka?
Mierea de Manuka este un puternic agent antibacterian și antiviral, adică poate ucide virușii și bacteriile care provoacă boli și infecții. Prin urmare, putem folosi miere de Manuka pentru ameliorarea durerilor de gât, pentru calmarea tenului iritat, pentru vindecarea rănilor și pentru multe altele.
Ori de câte ori simțiți durere și uscăciune în gât, putem amesteca o linguriță de miere în apă caldă și stoarcem câteva picături de lămâie. Vom bea această băutură dimineața, atunci când ne doare foarte tare gâtul și simțim că nu putem să înghițim și încă o dată vom prepara această băutură și o vom servi seara, înainte de culcare, pentru a ne scăpa de dureri cât timp dormim. O linguriță de miere de Manuka într-un pahar cu apă caldă este iarăși un remediu rapid pentru calmarea stomacului inflamat și a sistemului digestiv.
De asemenea, proprietățile antiseptice ale mierii de Manuka stau la baza multor produse cosmetice de îngrijire a pielii inflamate sau afectate de acnee. Deși aceste produse sunt printre cele mai bune, mult mai eficient este să folosiți miere de Manuka direct din borcan.

Capital - Twitter
Capital - Google+   
Capital - LinkedIn

Alte comunicate Expressive Design

Expressive Design


Mai multe despre Expressive Design


CITEŞTE ŞI