Editura Evenimentul si Capital

Lifestyle

Iti doresti ca 2019 sa fie un an mai prosper? Descopera ce schimbari poti face in aceasta perioada!

Autor: | | 83 Vizualizari

De regula, la inceputul fiecarui an, oamenii isi stabilesc anumite rezolutii, isi fac planuri pentru noul inceput, isi propun sa fie mult mai organizati, sa aiba parte de prosperitate si bucurii. Daca si tu iti doresti aceleasi lucruri si esti interesat de aceste aspecte, ar trebui sa incepi progresiv tot acest proces.

Iata care sunt pasii primordiali pentru a te bucura de un an prosper pe toate planurile!

 

  • Incepe prin crearea unei armonii in locuinta ta

 

Primul aspect de care ar trebui sa te preocupi este casa in care locuiesti, intrucat daca atmosfera din interiorul caminului tau este una relaxanta, care sa iti induca ideea de liniste si armonie, s-ar putea ca acest lucru sa se reflacte si in viata de zi cu zi, reusind astfel sa faci fata cu brio provocarilor si noilor incercari. Desigur ca acest lucru nu inseamna ca trebuie sa renovezi intreaga locuinta sau ca sunt necesare schimbarile mult prea mari, care se vor dovedi destul de constisitoare. Ceea ce poti face, insa, este sa dai un nou aspect caminului tau, facand modificari mici, dar vizibile si care sa aduca pacea, linistea si armonia.

Incepe, de exemplu, cu spatiile cele mai accesate, precum holul sau holurile( in functie de locuinta ta) si ai grija sa faci din acestea un loc primitor, dar si functional in acelasi timp. Exista o multime de trucuri pentru amenajarea holurilor mici si nu numai, astfel incat sa poti da un nou aspect locuintei tale, inca de la intrare.

Nu uita nici de celelate incaperi, care sunt la fel de importante. Foloseste-te de decoratiuri pentru a amenajaja dormitorul si livingul intr-o maniera feng shui, cultura apeciata pentru beneficiile energetice pe care se spune ca psihicul si organismul le percepe intr-o maniera pozitiva. Iar pentru a improspata atmosfera si a da un nou aspect baii tale, o poti personaliza adaugand tapet in unele zone. Chiar daca poate parea nepotrivit, tapetul in baie poate avea pe langa un aspect personalizat, unic al incaparii si avantaje impotriva luptei cu umiditatea ce provoaca mugecai si igrasia.

 

  • Ocupa-te si preocupa-te de latura personala

 

Daca iti doresti ca in noul an sa imbratisezi o perioada prospera, in care sa ai parte numai de lucruri benefice si care sa iti aduca impliniri multiple, ar trebui sa faci o schimbare si la nivel personal. In primul rand, atitudinea ta ar trebui sa fie una putin diferita, indreptata spre succes si reusita. Priveste lucrurile cu optimism si invata sa fii deschis in fata noilor provocari si oportunitati care ti se ofera. Invata sa lasi trecutul in urma si, desi suna ca fiind un cliseu, gandeste-te la noul an ca la o noua sansa care iti este data pentru a iti arata cea mai buna versiune, pentru a iti optimiza sansele si pentru a face progrese mici, dar semnificative pentru propria persoana si, de ce nu, pe plan profesional si finaciar.

Acestea sunt schimbarile, atat cele ce tin de interior, cat si cele de exterior, ale mediului care te inconjoara pe care ar trebui sa le faci, astfel incat sa te poti bucura de un 2019 prosper, de un an nou care sa iti aduca mai multe impliniri. Tu ce rezolutii ai pentru aceasta perioada si ce vei face pentru a le duce la bun sfarsit?

Capital - Twitter
Capital - Google+   
Capital - LinkedIn

Alte comunicate s.c petz web consulting srl

s.c petz web consulting srl


Mai multe despre s.c petz web consulting srl


CITEŞTE ŞI