Editura Evenimentul si Capital

Generale

INVITATIE LA LICITATIE

Autor: | | 48 Vizualizari

INVITATIE LA LICITATIE

Romania

R2CF Bacau

Achizitie de module radio si contoare pentru apa rece, pre-echipate si echipate pentru transmitere la distanta

 1. Invitaţia de participare la licitaţie se emite ulterior Anunţului general privind achiziţia pentru acest proiect publicat pe site-ul internet BERD, Notificări privind achiziţiile (www.ebrd.com) la 30 mai 2018
 2. S.C. COMPANIA REGIONALA DE APA BACAU S.A., denumit în continuare „Cumpărător”, intenţionează să utilizeze o parte din veniturile obţinute în urma unui împrumut de la Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (Banca) pentru acoperirea costurilor R2CF Bacau – economii.
 3. Cumpărătorul invită la depunerea ofertelor sigilate din partea Furnizorilor pentru următorul/următoarele contract[e] care urmează să fie finanţat(e)e parţial din sumele împrumutate:

  Achizitia de module radio si contoare de apa rece pre-echipate si echipate pentru transmitere la distanta inclusiv software, echipamente de comunicare, software si hardware pentru citirea contorilor si servicii conexe care constau in configurare, asistenta tehnica (instruirea personalului beneficiarului).

 4. Licitaţia pentru contractele care urmează să fie finanţate din venituri provenite dintr-un împrumut de la Bancă este deschisă firmelor din orice ţară.Pentru a se califica în scopul atribuirii unui contract, ofertanţii trebuie să îndeplinească cel puţin următoarele criterii:
  • Cifra de afaceri medie anuala in ultimii (3) ani: 3.000.000 RON
  • Experienta: cel puţin 3 (trei) contracte în ultimii 5 (cinci) ani, care sa aiba o valoare cumulata de minim 3.000.000 RON, finalizate cu succes sau cu un grad avansat de finalizare şi similare Bunurilor propuse. Similitudinea se va baza pe dimensiunea fizică, complexitate, metode/ tehnologie sau alte caracteristici descrise la Secţiunea VI, Cerinţe privind livrarea.

  Documentele de licitatie pot fi obtinute gratis in versiune electronica din biroul de la adresa de mai jos dupa transmiterea unei cereri scrise care sa contina urmatoarele informatii:

  • -    numele si adresa companiei ce intentioneaza sa transmita o oferta;
  • -    numele, functia, nr. de telefon, nr. de fax si adresa de e-mail a persoanei responsabile in numele companiei de aceasta oferta;
  • -    adresa de e-mail la care vor fi trimise documentele de licitatie in format electronic, si
  • -    orice e-mail alternativ la care vor fi trimise documentele de licitatie si corespondenta suplimentara legata de aceasta oferta.

  Dupa primirea cererii scrise ce include toate cele mentionate mai sus, documentele vor fi transmise cu promptitudine la adresa/adresele de e-mail indicata/indicate in cerere. Eventualul ofertant va fi responsabil de corectitudinea adresei de e-mail si de capacitatea de a primi documentele de licitatie pe format electronic.

 5. Toate ofertele trebuie să fie însoţite de o garanţie de participare la licitaţie în valoare de 35.000 RON sau echivalentul acesteia într-o valută convertibilă.
 6. Ofertele trebuie depuse la adresa de mai jos la data de 05.03.2019. sau mai devreme, ora 10.00, ora locala, moment în care acestea vor fi deschise în prezenţa reprezentanţilor ofertanţilor care aleg să participe.
 7. Regulile aplicabile de achizitie sunt Regulile si Politicile de Achizitie ale Bancii (RPA) ce pot fi gasite la:
 8. http://www.ebrd.com/news/publications/policies/procurement-policies-and-rules.html

 9. Posibilii ofertanţi pot obţine informaţii suplimentare şi, de asemenea, pot studia şi achiziţiona documentaţia de licitaţie de la următorul sediu:

Persoana de contact: dna Mihaela Ichim

Cumparator: S.C. COMPANIA REGIONALA DE APA BACAU S.A.

Adresa: str. Henri Coanda, nr. 2

Tel: 0040758042807

Fax: 0040234 551 175

Email: poimcrab@gmail.com

Capital - Twitter
Capital - Google+   
Capital - LinkedIn

Alte comunicate ROFUSION ADVERTISING SRL

ROFUSION ADVERTISING SRL


Mai multe despre ROFUSION ADVERTISING SRL


CITEŞTE ŞI
Tema zilei
18:27 Stare de ALERTĂ în Rusia. O clădire a Universității Sankt Petersburg s-a PRĂBUȘIT și mai multe persoane sunt PRINSE sub dărâmături. Breaking News 16:22 Turcescu: „Kovesi ar putea candida la prezidențiale" 11:20 BREAKING NEWS. TOADER, lovitură DECISIVĂ pentru KOVESI. Fosta șefă a DNA nu se aștepta la AȘA CEVA! 23:33 Lazăr RĂSPUNDE acuzațiilor. INTERVENȚIE de ULTIMA ORĂ a procurorului general. ACUZAȚIILE „sunt neavenite și urmăresc destabilizarea Ministerului” 23:30 BREAKING NEWS! SEBASTIAN GHIȚĂ: ESTE INIMAGINABIL ce lucru o FACE SĂ MINTĂ 23:25 Kovesi ÎL TRAGE ÎN GROAPĂ pe Augustin Lazăr. Există un mic detaliu care îl poate distruge pe Procurorul General. News alert în Justiţie 23:20 UPDATE. AMENINŢARE CU BOMBĂ la România TV! Geniştii în alertă! Ion Cristoiu se află în clădirea televiziunii. Breaking news în media 23:11 DEZASTRU pentru Kovesi. ACUZAȚIILE oficiale ale SIIJ. Fosta șefă a DNA ar fi luat sute de mii de lei 22:43 Un MARTOR-CHEIE a făcut DECLARAȚII explozive. Noi informații despre Kovesi și ZBORUL în Jakarta 20:50 UPDATE. A fost RESPINSĂ CEREREA LAUREI KOVESI! ADINA FLOREA, în continuare procurorul de caz 17:30 OPERAŢIUNEA STRICT SECRET, Kovesi şi dosarul în care e suspectă. Fostul şef al Poliţiei Române lansează MAREA BOMBĂ: „Totul s-a organizat la nivel de minister” Breaking news 13:43 Avocatul Piperea, despre CITAREA Kovesi: „E un concurs de infracțiuni care ar putea determina o pedeapsă chiar de 10 ani. Este un cumul de acuzații grave." 12:27 News ALERT! PONTA, la ieșirea din sediul PARCHETULUI GENERAL. PROCURORII nu i-au ARĂTAT ce CONȚINE DOSARUL 12:24 Dan Andronic, despre AUDIEREA lui KOVESI: „Nu are cum să evite cerea PARCHETULUI”. News alert 09:04 Pleșoianu solicită expulzarea ambasadorului Hans Klemm: „Acest individ a depășit deja orice limită a diplomației" 23:24 BREAKING NEWS în CREIERII NOPȚII! BLONDA lui Iohannis îi întoarce spatele: „Nu mă interesează Kovesi și nici referendumul!” 22:57 BĂTĂLIA TITANILOR: Kovesi și Ponta FAȚĂ ÎN FAȚĂ! Via lui Ghiță o va TORPILA pe Kovesi 21:17 Ghiță și MOMENTUL ADEVĂRULUI despre Kovesi: „Ea a încercat să îmi închidă gura pentru că știam ce a făcut în tinerețe” 20:35 Ponta aruncă bomba: TRECUTUL Laurei Kovesi ESTE ALTUL DECÂT CEL ŞTIUT. Ce s-a întâmplat, de fapt, la vizita din vie? Breaking news 18:21 Ion Cristoiu devoalează anomalia din comportamentul Laurei Codruţa Kovesi: „Pentru prima dată, ea pune mâna pe telefon”