Editura Evenimentul si Capital

Generale

Feliatoare de mezeluri profesionale, pentru felieri senzaționale!

Autor: | | 56 Vizualizari

Tot mai mulți lucrători din alimentația publică descoperă avantajele folosirii unui feliator mezeluri. Utilizarea în  scopuri comerciale conduce rapid la creșterea vânzărilor, precum și a productivității muncii.

Echipamente de feliat variate, pentru tăieri de calitate!

Există echipamente de feliere carne brută sau mezeluri, de diferite tipuri. Înainte de a alege o dotare pentru unitatea dvs., este bine să se stabilească atent locul unde va fi așezat și destinația ce i se va da echipamentului care se va achiziționa. Contează atât produsele alimentare din carne ce urmează a fi tăiate (caracteristici, volum de feliat într-o unitate de timp), cât și dimensiunile spațiului unde va fi așezat feliatorul respectiv.

Feliatorul de mezeluri, un echipament mai util decât ați putea crede!

Lucrați într-un magazin alimentar și trebuie să tăiați cantități mari de salam?

Sunteți proprietar de restaurant și doriți ca personalul dvs. să taie mezelurile pentru aperitive într-un mod apropiat de perfecțiune?

Nu contează dacă aveți un business mai mic sau foarte dezvoltat, un aparat care să taie felii egale de produse din carne (salam, cârnați, șuncă etc.) este un echipament care își merită cu prisosință locul în unitatea dvs.

Mai ales oamenii ce își desfășoară activitatea în sectorul de catering îi apreciază la adevărata valoare utilitatea.

Un feliator de mezeluri profesional împletește fericit calitatea tăieturilor (precizia)  cu eficiența în utilizare. Ușor de folosit,  modelele noi de feliatoare produse din carne au și sisteme de protecție pentru prevenirea accidentelor de muncă.

Folosind un astfel de echipament, greșelile de tăiere, inerente operațiunii de feliere manuală, sunt în mare măsură eliminate.

Sunt la mare căutare feliatoarele proiectate special pentru scopuri comerciale, unde este nevoie de rapiditate în tăiere și de versatilitate (obținerea de felii de grosimi diferite), înlăturarea sincopelor în folosire și, foarte important, prevenirea accidentelor datorate cuțitelor manuale pe care personalul le mânuiește în lipsa unui astfel de aparat-minune.

Feliatoare mici, feliatoare mari, pentru comercianți și bucătari

Pentru bucătăriile profesionale de restaurante, cele mai potrivite feliatoare mezeluri sunt acelea de dimensiuni mici sau medii, care, la nevoie, pot fi mutate în diverse locuri (obligatoriu acolo unde există și o priză).

O mașină de feliat mare și foarte grea este mai bună într-o unitate de carmangerie, deoarece acolo, doar rareori, după instalarea inițială, se mai ivește necesitatea de a se poziționa în alt loc.

Pentru spațiile mici ale unui bar sau restaurant de cartier, un feliator de dimensiuni reduse, compact, ușor deplasabil, cu tăieri diverse de mare precizie, care să nu obosească operatorul este, fără îndoială, cea mai bună alegere, un echipament ideal.

Alte criterii de avut în vedere la alegerea unui aparat de feliere mezeluri

Feliatoarele de mezeluri se deosebesc uneori și după tipul de preparat ce urmează a fi supus tăierii.

Dacă este vorba de mezeluri crude, acestea sunt mai dificil de tăiat decât diversele tipuri de mezeluri fierte, iar resturile trebuie eliminate continuu și automat. Cuțitele trebuie ca să fie extrem de performante, pentru a putea asigura o precizie cât mai bună a felierii.

Stabilitatea aparatului de feliere este, de asemenea, unul dintre atributele foarte importante ale unei astfel de mașini profesionale, dacă se dorește o tăiere a feliei în chip uniform, pe toată suprafața ei. 

 

Capital - Twitter
Capital - Google+   
Capital - LinkedIn

Alte comunicate DIGITAL METRICS

DIGITAL METRICS


Mai multe despre DIGITAL METRICS


CITEŞTE ŞI