Editura Evenimentul si Capital

Auto

Dezvoltarea segmentului de transport international in Romania

Autor: | | 23 Vizualizari

Sectorul transporturilor este una dintre cele mai dinamice domenii de activitate avand in vedere deschiderea granitelor si aderarea Romaniei la Uniunea Europeana. La dezvoltarea segmentului de transport international a contribuit foarte mult si internetul prin patrunderea in mediul online a afacerilor de toate marimile.

 

Despre companiile care activeaza in segmentul transporturilor internationale

 

In prezent, in Romania majoritatea companiilor de transporturi internationale sunt cu capital privat si isi desfasoara activitatea in realitatea economiei din tara noastra. Transporturile internationale au constituit un miraj pentru foarte multi intreprinzatori romani, inregistrandu-se o rata de crestere anuala de 30%, care si-au incercat abilitatile in acest domeniu insa foarte putini au reusit sa ramana si sa se dezvolte.

Operatorii de transporturi internationale trebuie sa se supuna legislatiei in vigoare precum sa respecte si conventiile si acordurile internationale asumate de tara noastra dupa anii ’90. Abilitatea celor care au reusit sa supravietuiasca pe piata a fost una extrema intrucat economia Romaniei a trecut prin perioade de stagnare iar cu toate acestea a fost nevoie sa se respecte legislatia internationala pentru efectuarea transporturilor in cele mai bune conditii.

Infrastructura este iarasi o problema demna de luat in considerare intrucat joaca cel mai important rol in buna desfasurare a acestor transporturi internationale. O infrastructura buna ajuta soferul sa isi duca la indeplinire mult mai usor termenele de livrare si nu numai.

 

Cum reusesc sa supravietuiasca companiile de transport international in Romania?

 

Companiile care efectueaza transporturi internationale de marfuri se concentreaza in permanenta sa elaboreze strategii care sa faciliteze desfasurarea in cele mai bune conditii a transporturilor efectuate. De asemenea, au dezvoltat cai optime pentru realizarea transporturilor, ceea ce inseamna ca au dezvoltat rute care sa ofere cele mai bune conditii dar si sa fie un drum lipsit de surprize si incidente.

Transporturile reprezinta o ramura foarte importanta a economiei si putem spune ca la ora actuala nu exista activitate care sa nu fie dependenta de acest segment. In special in domeniul comertului online este nevoie de transporturi internationale dar si nationale pentru a putea livra comenzile consistente care trebuie sa ajunga la beneficiarul final.

Transporturile internationale reprezinta si o buna modalitate prin care economia unei tari poate sa se dezvolte si sa se ofere posibilitati nenumarate pentru toti antreprenorii. Incurajarea dezvoltarii transporturilor in tara noastra si in special a antreprenorilor aflati la inceput de drum pentru a face afaceri in acest domeniu reprezinta un pas important in dezvoltare. Tocmai de aceea, initializarea unor demersuri in acest sens reprezinta una dintre cele mai bune solutii.

La ce companii de transport international pot sa apelez?

Daca te afli in necesitatea de a contracta serviciile unei companii de transport international atunci Transibo este una dintre cele mai bune alegeri pe care le poti face. Activitatea companiei se concentreaza in jurul oferirii unor servicii de inalta calitate si ireprosabile din toate punctele de vedere.

Echipa de profesionisti de la Transibo cunoaste si aplica toate procedurile si strategiile in conformitate cu prevederile legale pentru a pune la dispozitia dumneavoastra servicii de transport international de calitate.

Capital - Twitter
Capital - Google+   
Capital - LinkedIn

Alte comunicate Smart Hosting SRL

Smart Hosting SRL

Gazduire Smart-hosting.ro ofera servicii de gazduire web, inregistrare domenii web, realizare pagini web, server dedicat, vps-uri, promovare web.
Mai multe despre Smart Hosting SRL


CITEŞTE ŞI