Editura Evenimentul si Capital

Lifestyle

Caffee Bazzar lansează Bazzara Dodicigrancru măcinată și Bazzara Dodicigrancru capsule

Autor: | | 26 Vizualizari

Magazinul de cafea Caffee Bazzar anunță disponibilitatea binecunoscutului blend Bazzara Dodicigrancru 100% arabica în două noi formate: cafea măcinată și cafea capsule. La ora actuală Bazzara Dodicigrancru este, poate, cea mai rafinată alegere a adevăraților cunoscători de espresso italian. Până acum cunoscuta cafea italiană era disponibilă doar ca și cafea boabe, în ambalaj de 0,25 și 1 kg.

Se zice că o cafea miscela italiană nu trebuie să conțină mai mult de 4-5 sortimente, și că niciuna dintre componente nu trebuie să aibă o pondere mai mică de 10%. Acest lucru este valabil fără îndoială în cazul amestecurilor ieftine, cu note discordante. În cazul Dodicigrancru maeștrii artizani din Trieste au reușit să formeze una dintre cele mai desăvârșite cafele din lume, bazându-se nu pe note discordante, ci pe arome sincrone, provenind din cafele de origine cultivate la altitudine în cele mai valoroase plantații din lume, inclusiv celebrele Jamaica Blue Mountain sau Costa Rica Tarrazu.

Astfel, începând cu 1 iunie devine disponibilă în România și cafeaua măcinată Bazzara Dodicigrancru la ambalaj de 0,25 kg precum și sub formă de cafea capsule. Acestea sunt compatibile cu sistemele Lavazza Espresso Point și Lavazza a Modo Mio, precum și cu aparatele Nespresso de uz casnic.

Cum piața din România devine tot mai interesată de cafelele de origini și de cafelele artizanale de calitate, prin brandul Bazzara – originar din Trieste, Italia – iubitorii cu gusturi rafinate, care știu să facă o alegere în domeniu, vor avea acces la o cafea potrivită atât pentru consumul acasă cât și în restaurantele de lux. În gama de cafele Bazzara se mai găsesc Bazzara Piacerepuro 100% arabica de calitate pentru industria horeca, Aromamore și Dolcevivace – blend de robusta și arabica de calitate, pentru orice context (acasă, horeca, office), Grancappucino – pentru iubitorii de cappuccino autentic italian, Gustoitaliano – blend de robusta pentru cel mai „tare” espresso.

Caffee Bazzar este o companie specializată în distribuția de cafea pentru industriile vending și horeca, țintind afaceri de peste 1 milion de RON pentru 2019. Produsele distribuite, inclusiv gama de cafea Bazzara, pot fi achiziționate de pe magazinul online, www.CaffeeBazzar.ro. Pentru o perioadă limitată prețul pentru Bazzara Dodicigrancru cafea măcinată la ambalaj de 0,25 kg va fi unul promoțional de 45 RON (tva inclus), identic cu al sortimentului de cafea boabe.

Capital - Twitter
Capital - Google+   
Capital - LinkedIn

Alte comunicate Andamira Prestcom SRL

Andamira Prestcom SRL

Agenție de marketing B2B
Mai multe despre Andamira Prestcom SRL


CITEŞTE ŞI