Oaspeţii vor fi trasportaţi cu un elicopter privat la locaţia respectivă, petrecerea privată fiind deschisă doar pentru 50 de invitaţi. Organizatorii se mândresc că vor exista 100 de escorte de care invitaţii pot dispune nelimitat.

Biletele includ sex cu două fete pe zi, împreună cu cazarea, mesele, băuturile. De asemenea va fi acces gratuit la călărie, cazinouri şi la un concert holografic. Prezervativele vor fi în număr nelimitat. Mai mult de jumătate din bilete au fost deja vândute pentru evenimentul care se desfăşoară în perioada 31 octombrie-3 noiembrie.

Organzatorii Sex Island – Compania Good Girls – se laudă, de asemenea, cu mediul propice consumului de droguri. Din această cauză a fost criticat de autorităţi şi avertizat, iar evenimentul este urmărit cu atenţie.

Britanicii au fost şi ei tentaţi să participe, ultima oară fiind 13 bărbaţi. A fost chiar şi un băiat de 16 ani care declară că acolo şi-a pierdut virginitatea. El a spus: ”A fost incredibil, atât de grozav încât şi acum, gândindu-mă la asta mă trec lacrimile de emoţie. În afara fetelor, am băut tot pentru prima dată alcool şi m-am şi drogat”.

Vorbind despre următorul eveniment, organizatorii au spus: ”Misiunea fetelor este să facă în aşa fel încât să vă simţiţi ca un rege. Toate fetele noastre sunt testate medical şi nu sunt bolnave. În orice moment puteţi schimba fetele cu ceilalţi invitaţi”.

Vorbind despre următorul eveniment, ei au spus: „Misiunea fetelor este să vă placă și să vă facă să vă simţiţi ca un rege. Dacă aveţi vreo fantezie specifică, spuneţi-ne nouă sau fetelor şi vă vom transforma fanteziile în realitate”.

Niciun cuvânt despre preţ, legătura cu organizatorii făcându-se printr-o modalitate foarte complicată cum era şi normal. Imagini puteţi vedea pe  Daily Star.

Te-ar putea interesa și: