Evenimentul Zilei > Economie > Compania de aviație nr.1 în Europa a început zborurile în România I GALERIE FOTO
Compania de aviație nr.1 în Europa a început zborurile în România I GALERIE FOTO

Compania de aviație nr.1 în Europa a început zborurile în România I GALERIE FOTO

Prima cursă Ryanair a aterizat, joi pe pista Aeroportului Internațional Traian Vuia Timișoara, ocazie cu care compania a inaugurat baza de la Timișoara, de unde va efectua zboruri spre șapte destinații.

Ryanair a lansat, joi, șapte noi destinații spre care bănățenii pot zbura direct: Berlin, Bruxelles, București, Dusseldorf, Frankfurt, Londra și Milano.

“Suntem bucuroși să lansăm orarul nostru pentru vara 2017 în Timișoara, care include șapte noi rute de vară către Berlin, Bruxelles, București, Dusseldorf, Frankfurt, Londra și Milano, care vor aduce peste 600,000 de clienți p.a. și susține 450 de locuri de muncă la Aeroportul Timișoara, toate pentru că noi continuăm să ne dezvoltăm operațiunile. De asemenea, suntem încântați să deschidem, astăzi, noua noastră bază din Timișoara, cu o aeronavă alocată și o investiție de 100m $, și, pentru următorii ani, așteptăm cu nerăbdare creșterea numărului rutelor operate, a traficului și turismului în regiunea Banat. Pentru a sărbători lansarea orarului Vara 2017 Timișoara și deschiderea noii noastre baze, scoatem la vânzare 100,000 de locuri din întreaga noastră rețea de rute europene, la tarife promoționale începând de la doar 4.99€, care sunt disponibile pentru rezervări până luni (5 septembrie). Pentru a nu rata această promoție extraordinară invităm clienții să viziteze www.ryanair.com/ro pentru rezervări”, a declarat David O’Brien, Chief Commercial Officer, Ryanair, a declarat David O’Brien, Chief Commercial Officer Ryanair. ( Fotografii: Adrian Pîclișan)

Publicat in categoriile: Economie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: