Evenimentul Zilei > Actualitate > COMBINAŢIA DENATURATĂ din Vaslui. Tatăl alcoolic ŞI-A ABUZAT fiica de 11 ani, iar FIUL bolnav psihic A VIOLAT MĂGĂRIŢA
COMBINAŢIA DENATURATĂ din Vaslui. Tatăl alcoolic ŞI-A ABUZAT fiica de 11 ani, iar FIUL bolnav psihic A VIOLAT MĂGĂRIŢA

COMBINAŢIA DENATURATĂ din Vaslui. Tatăl alcoolic ŞI-A ABUZAT fiica de 11 ani, iar FIUL bolnav psihic A VIOLAT MĂGĂRIŢA

Alcoolul şi problemele psihice i-au transformat în monştri pe membrii unei familii din judeţul Vaslui.

Conform vremeanoua.ro, fata de 11 ani a familiei din Deleni a fost violată de tată, astfel că micuţa, împreună cu sora ei, au fost internate într-un centru de specialitate al DGASPC Vaslui.

De altfel, din declaraţiile sătenilor, s-a stabilit că bãiatul familiei, cunoscut pentru problemele psihice ar fi întreţinut de mai multe ori relaţii intime cu o măgărită.

Aceste orori au ieşit la suprafaţă în urmă cu o lună, când poliţiştii din localitate au intervenit într-un scandal domestic în care capul familiei, Dumitru Trenchi, şi-a bãtut cu bestialitate soţia. Atunci, femeia a ajuns în spital, iar copiii au fost puşi sub protecţie socialã şi aşa s-a aflat grozăvia. În prezent, bărbatul a fost reţinut de poliţişti.

“Mai au un băiat mai mare, de vreo 26 de ani, bolnav psihic. Ştiu că are şi dosar penal pentru furt după ce a spart, de câteva ori, un magazin de aici, din localitate. Îmi pare rău pentru copile. Am încercat să ajut familia aşa cum am putut. Sunt beneficiari ai Legii 416 şi i-am mai păsuit de câteva ori când nu veneau să presteze orele. Am discutat cu amândoi soţii de mai multe ori şi, de fiecare dată, promiteau că se vor lăsa de băut, vor face curăţenie în casă, dar degeaba”, a povestit primarul din Deleni, Vasile Zamfir.

 “Ăsta mai mare e bolnav. A fost prins violând o măgăriţă. Cică de mai multe ori, până când s-a săturat animalul şi nu l-a mai lăsat să se apropie. Că beau de stingeau ştie tot satul. Aveau program fix şi erau foarte bine organizaţi. La ora 7 şi jumătate se trezeau şi ieşeau pe poartã. Mergeau direct la crâşmă, în sat. Stăteau acolo, la băut, până la ora 12.00. Apoi veneau acasă şi făceau pauză până la ora 13.00. Apoi ieşeau din nou pe poartã, mergeau înapoi la bar şi o luau de la capăt cu băutură”, au povestit sătenii.