Evenimentul Zilei > Actualitate > Comandantul forțelor navale Vladimir Chernadine: Am văzut cu ochii mei un OZN. FOTO
Comandantul forțelor navale Vladimir Chernadine: Am văzut cu ochii mei un OZN. FOTO

Comandantul forțelor navale Vladimir Chernadine: Am văzut cu ochii mei un OZN. FOTO

După recentele rapoarte ale Pentagonului prezentate în Senatul SUA despre OZN-urile care au însoțit avioane militare sau care se scufundă în oceane, este destul de interesant să citim rapoartele unor martori oculari care au întâlnit deja acest fenomen.
Fost amiral al marinei sovietice a vorbit despre dispariția OZN-urilor în oceane la care a fost martor. Un escadron de submarine sovietice și apoi un altul al Marinei SUA în 1947 au fost puternic atacate de farfurii zburătoare în timp ce încercau să intre în ascunzișurile subterane din Antarctica.

Când vorbim despre atacurile farfuriilor zburătoare, trebuie să luăm în considerare faptul că acestea nu zburau doar în aer, ci au putut să se scufunde și sub apă.  Aceste cuvinte sunt preluate din mărturia amiralului marinei americane Richard Byrd.

OZN-urile care dispar în oceane, încă un mister pentru oamenii de ştiinţă

Comandantul forțelor navale sovietice, Vladimir Chernadine, a vorbit, de asemenea, despre farfuriile zburătoare care s-au scufundat sub apă apoi au ieșit cu mare viteză din adâncurile sale.

Am văzut  cu ochii mei un disc zburător, era deosebit de luminos și se mișca cu o viteză incredibilă, a spus comandantul.

El a fost martorul unui fenomen straniu când un disc zburător, deosebit de luminos, care se mișca cu viteza fulgerului, s-a aruncat în apă apoi a dispărut, înainte de a ţâşni cu o viteză năucitoare după scurt timp.

Este în întregime posibil ca aceste OZN-uri, indiferent dacă sunt create de om sau de origine extraterestră, să provină din mai multe baze submarine, inclusiv posibile baze submarine din Antarctica din California și din Puerto Rico.

Vladimir Nikolayevich Chernavin a fost ultimul comandant-șef al marinei sovietice din 1985 până în 1991 și singurul comandant-șef al Marinei Comunității Statelor Independente din 1991 până în 1992. A ajuns la gradul de amiral al flotei în timpul carierei sale .

Următorul interviu cu fostul cu amiral Marinei Sovietice a fost realizat de jurnalistul Khaled Al-Rushd pentru RT Arabic.

Amiralul a declarat: Este ciudat că autoritățile americane califică OZN-urile drept un fenomen nou și încearcă să ne explice că abia recent au început să-l studieze. Pare deosebit de ciudat faptul că autoritățile vor să ne convingă că aceste obiecte ar putea aparține Rusiei sau Chinei. Din toate dovezile reiese clar că acest lucru nu este deloc plauzibil, scrie astrounivers.