Evenimentul Zilei > Actualitate > Coloana oficială a lui Traian Băsescu, implicată într-un accident în Capitală
Coloana oficială a lui Traian Băsescu, implicată într-un accident în Capitală

Coloana oficială a lui Traian Băsescu, implicată într-un accident în Capitală

O mașină din coloana oficială a lui Traian Băsescu a fost implicată într-o tamponare ușoară.

O mașină din coloana oficială a fostului președinte Traian Băsescu a fost implicată, sâmbătă dimineața, într-un accident ușor în Capitală. Evenimentul rutier s-a petrecut pe Bulevardul Iuliu Maniu, conform Antena 3 și nicio persoană nu a fost transportată la spital.

A fost vorba despre o tamponare a mașinii care deschidea coloana. Autovehiculul s-a tamponat cu o altă mașină din trafic. Celelalte două autoturisme din coloana oficială și-au continuat drumul, conform sursei citate.

„În această dimineață, în jurul orei 10.45 o autospecială de poliție a lovit ușor un auto ce nu a respectat regimul prioritar de deplasare al autoturismului ce avea semnalele luminoase și acustice în funcțiune. Nu a fost rănită nicio persoană. Autospeciala de poliție se afla în misiune. Cercetările sunt efectuate de Brigada Rutieră – Serviciul Accidente Ușoare”, a anunțat Poliția Rutieră a Capitalei prin intermediul unui comunicat.

În 2008, în timpul primului mandat, președintele Traian Băsescu a fost implicat într-un accident ușor în București. Atunci, el se afla la volan și conducea un Wolkswagen Golf, proprietatea Serviciului de Protecție și Pază (SPP). Traian Băsescu a tamponat ușor o mașină aflată în fața sa. A anunțat accidentul la Poliție și a plătit amenda care se impunea în acea situație.

Rezultatul alcooltestului a fost zero, au anunțat polițiștii care s-au ocupat de cazul din 2008. „Treceam prin fața Primăriei și amintirile…”, a explicat președintele cauza pentru care nu a frânat la timp. Tot atunci, a fost sancționat cu trei puncte.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: