Amintim că vlogger-ul Colo a fost audiat marţi seara de poliţiştii Secţiei 9 şi apoi reţinut, iar astăzi va fi prezentat în faţa judecătorilor, cu propunere de arestare preventivă.

Aflat într-unul dintre aresturile Capitalei, Colo poate afla probabil chiar de la avocatul său că în cele peste 12 ore de la reţinere, iubita lui Alexandra a suferit foarte mult din cauza comportamentului său deviant.

Prietena vlogger-ului urmărit de peste 850.000 persoane pe YouTube a fost hărțuită sexual pe Instagram și a primit mai multe remarci nepotrivite.

Toate acestea s-au întâmplat după ce iubitul său Colo a instigat la viol și acte sexuale cu minore într-un live lansat pe YouTube, acţiune care l-a şi trimis în cele din urmă în spatele gratiilor.

Astfel, după ce a postat o fotografie cu ea, Alexandra a primit un comentariu halucinant din partea unui internaut: „Te-aș f***”, i-a scris internautul.

La rândul ei, adolescenta nu a putut rămâne indiferentă şi a reacționat: „Altul care nu are cu ce.”  Este doar un exemplu al presiunii la care a fost supusă Alexandra.

Din cauza conţinutului obscen şi a violenţei din limbajul celor care au atacat-o pe Alexandra, am decis să nu mai publicăm alte comentarii.

Amintim că iubitul ei riscă până la 12 ani de închisoare din cauza instigării la viol și la acte sexuale cu minore.

După ce filmarea cu minorele a atras numeroase reacţii, tânărul și-a prezentat scuzele. Colo a motivat că totul n-a fost decât „o glumă extraordinar de proastă”.

La câteva zile după incident, vlogger-ul şi-a reluat postările pe reţelele de socializare de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic. Este posibil ca această atitudine să fi contat în decizia oamenilor legii de a-l reţine.

Mai jos puteţi citi un alt episod şocant pentru care Colo ar putea avea noi probleme cu oamenii legii. Probabil, o altă „glumă extraordinar de proastă”…

Dialog şocant: Vloggerul Colo și un copil de 12 ani! Se spun vorbe greu de imaginat…

Cine ştie oare câte astfel de derapaje mai există în arhiva lui Colo? Aceasta-i una dintre marile întrebări cu privire la acest caz.