COLECŢII BIZARE. De la un muzeu deicat penisurilor-pe specii, la pungi de vomitat în avion şi şuviţe de vedete | GALERIE FOTO şi VIDEO

COLECŢII BIZARE. De la un muzeu deicat penisurilor-pe specii, la pungi de vomitat în avion şi şuviţe de vedete | GALERIE FOTO şi VIDEO

Natura umană e la fel de complicată pe cât de este de diversificată. Dacă pentru unii hobby înseamnă o colecţie de artă sau de timbre, pentru aţii punguţele care se distribuie în avion pentru vomitat sunt mană cerească.

La fel de bizară este şi colecţia lui Sigurdur Hjartarson,din Islanda. În 1997, el şi-a deschis un muzeu pentru a arăta lumii de colecţia sa excentrică: 143 de penisuri de la 41 de mamifere. Bărbatul mai are o singură dorinţă arzătoare, să primească în dar un penis uman, pentru ca astfel colecţia sa să fie una competă, potrivit UnMotivating.

Printre alte ciudăţenii colecţionate de oameni se numără şi colecţia de Pokemon cu care madam Pikabellechu a intrat în Cartea Recordurilor. Ea le are pe toate, de la o mașină Pokemon, la fiecare figurină care a apărut. Pentru ea pasiunea este viaţa sa, astfel nu este de mirare, astfel că a devenit un expert în Pokemon: "Am creat şi propriile mele costume pe care le pot purta la evenimente Pokemon, evenimente pentru copii, convenții și alte evenimente legate de mass-media", a explicat  Pikabellechu.

Ne puteți urmări și pe Google News

O altă doamnă a făcut o aşa pasiune pentru săpun, încât nu s-a putut abţină să nu îşi facă o colecţie dedicată acestui obiect banal pentru cei mai mulţi dintre noi. Carol Vaughn, o pensionară din Birmingham, Marea Britanie, a adunat peste 5.000 de săpunuri din întreaga lume. 

Un alt articol ce ţine de igienă personală l-a făcut pe un dentist să colecţioneze peste 1.400 de feluri de pastă de dinţi, de prin toată lumea. Dr. Val Kolpakov este medic stomatolog în Saginaw, Michigan, iar colecţia a pus-o pe picioare din 2002. Site-ul său, Toothpaste World, clasifică pasta de dinţ în funcţie de locaţie,marcă şi ani de producţie.