Evenimentul Zilei > Sport > Colaps financiar la CSM București. Cristina Neagu, mesaj disperat. „Nu vă bazați pe mine”
Colaps financiar la CSM București. Cristina Neagu, mesaj disperat. „Nu vă bazați pe mine”

Colaps financiar la CSM București. Cristina Neagu, mesaj disperat. „Nu vă bazați pe mine”

Sunt mari probleme la clubul administrat de Primăria Capitalei, iar handbalistele au nervii la pământ din cauza salariilor.

Handbalistele de la CSM București au pierdut confruntarea disputată, astăzi, pe teren propriu, cu Rostov (scor 22-27) în Grupa A a Ligii Campionilor. La finalul partidei, Cristina Neagu, vedeta echipei bucureștene, a vorbit despre meciul în sine, dar și despre problemele financiare care macină CSM-ul în ultima perioadă. Jucătoarele au acumulat mai multe luni de restanțe și nu se mai pot concentra la ceea ce au de făcut pe parchet. Clubul este administrat de Primăria Generală și are probleme financiare de mai multă vreme.

„Orice înfrângere e dureroasă, mai ales că am jucat acasă și ne doream victoria. Apărarea noastră nu a mers deloc astăzi. În atac vor apărea mereu unele greșeli, dar toate meciurile câștigate de noi au venit când apărarea a mers. Din păcate, astăzi nu a mers.

S-a acumulat oboseală, nu știu dacă e vorba de scădere de formă. Am avut puține antrenamente în ultimele săptămâni. Mai sunt unele fete care au mici probleme de sănătate, am pierdut-o și pe Alexandrina Barbosa. Cred că, per total, echipa a făcut o figură frumoasă în Liga Campionilor. Am pierdut, dar suntem pe locul 2 în grupă și avem șanse reale de a merge în grupele principale ale competiției. Mai sunt meciuri de jucat și păstrăm șanse”, a spus Cristina Neagu.

„Abia azi am primit salariul din iulie”

Interul stânga și-a continuat discursul furibund. „Mai e și problema restanțelor salariale. Abia azi am primit salariul din iulie. O echipă care are pretenții în Liga Campionilor trebuie să-și respecte jucătoarele și să plătească salariile la timp!”

Neagu a lansat un avertisment înaintea Campionatului European ce se va desfășura în perioada 3-20 decembrie, găzduit de Danemarca și Norvegia.

„Nu sunt robot, am nevoie de antrenamente”

„Nu vă bazați pe mine. Nu sunt robot, am nevoie de antrenamente, de meciuri. Cred că România trebuie să se bazeze, în primul rând, pe o echipă închegată. Am nevoie de timp, am nevoie de o perioadă îndelungată fără probleme de sănătate pentru a mă putea antrena.

Dar, așa cum o spun mereu, echipa nu trebuie să stea în mine. Cred că toate fetele care sunt convocate trebuie să înțeleagă că echipa națională înseamnă altceva, ceva diferit față de echipele de club. Fiecare trebuie să aibă o responsabilitate la aceste meciuri ale echipei naționale.”