Evenimentul Zilei > Politica > Codrin Ştefănescu desfiinţează moţiunea de cenzură: „Este un text grotesc, care incită la violență”
Codrin Ştefănescu desfiinţează moţiunea de cenzură: „Este un text grotesc, care incită la violență”

Codrin Ştefănescu desfiinţează moţiunea de cenzură: „Este un text grotesc, care incită la violență”

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ştefănescu, a atacat în termeni duri textul moţiunii de cenzură depus la parlament, numindu-l „grotesc”, care „incită la violență”.

Codrin Ștefănescu a criticat dur textul moțiunii de cenzură, despre care consideră că nu ar trebui votat de nimeni, întrucât instigă la violență.

„Să o luăm pe rând. Politica promovată de Orban a ajuns la un nivel josnic.

În primul rând, pentru PNL totul este un joc. Ei consideră că tot ceea ce fac în Parlament este un fel de Popa-Prostul. Este un joc jucat pe spatele românilor.

Eu înțeleg așa. Premierul trebuie să meargă la închisoare. PSD trebuie să fie interzis cu totul, de fapt, tot guvernul să meargă la pușcărie.

Cred că nici ei nu vor vota acest text. După textul lor suntem în război cu Comisia de la Veneția, cu toată lumea.

Fraților, cu toate supărările voastre, chiar nu se poate să aprobați o asemenea chestie, acest text grotesc, care incită la violență. Oamernii ăștia vor să pună mâna pe Guvern, și în felul acesta să conducă România”, a declarat Codrin Șterfănescu la Antena3.

„Eu fac un apel şi la Ponta, şi la foştii noştri colegi din PSD şi le spun în felul următor. Fraţilor, cu toate supărările voastre, chiar nu puteţi vota o asemenea mizerie de text, chiar nu se poate să aprobaţi o asemenea aberaţie care incită la violenţă. Nu se poate să votaţi aşa ceva, este imposibil. Eu recomand tuturor să citească şi să îşi facă cruce, ca să înţeleagă toată lumea cine vrea să ajungă la putere”, a mai spus Codrin Ştefănescu. 

Textul moţiunii de cenzură a fost depus astăzi la parlament şi va fi votat săptămâna viitoare. 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: