UPDATE: Circulaţia garniturilor între staţiile de metrou Politehnica şi Preciziei a fost reluată în condiţii normale, după ce a fost înregistrată o tentativă de suicid, au anunţat reprezentanţii Metrorex.

Reluarea circulaţiei a avut loc la ora 16:10.


Din primele informații reiese că o persoană a încercat să se sinucidă pe Magistrala 3 de metrou, motiv pentru care se circulă în sistem pendulă între stațiile Politehnica și Preciziei.

Metrorex a emis deja un comunicat pe baza incidentului, dar nu sunt prezentate foarte multe detalii despre ceea ce s-a întâmplat.

„Metrorex informează că, astăzi începând cu ora 14:47, circulația trenurilor de metrou este reorganizată, pe Magistrala 3 de metrou: se circulă în sistem pendulă între stațiile Politehnica și Preciziei în urma unei tentative de suicid”, anunță Metrorex.

Metrorex a mai anunțat că urmează să se desfășoare o anchetă pentru a stabili cu exactitate ceea ce s-a întâmplat și dacă într-adevăr este vorba despre o tentativă se sinucidere.

transmite că urmează ca ancheta să stabilească condițiile în care s-a produs evenimentul.

„Agenția metrorex va comunica reluarea circulației trenurilor de metrou în condiții normale în momentul în care totul va fi stabilit”, se arată în finalul comunicatului.