Coby Persin, un american cunoscut pe YouTube, a trăit una dintre cele mai traumatizante experienţe din viaţă după ce a decis să organizeze o şedinţă foto spontană în traficul aglomerat din New York (SUA). 

Însoţit de câţiva prieteni, Persin s-a oprit pe un bulevard din Manhattan şi a început şedinţa foto lângă o maşină sport, care se pare că îi aparţine.

Semnalele de nemulţumire adresate de un motociclist nu l-au convins pe american să renunţe la ideea lui, dar decizia aceasta l-a costat scump.

Un alt participant la trafic nu şi-a putut controla furia când a văzut că Persin are chef de poze pe boulevard, a coborât din maşină cu o bâtă şi a i-a spart parbrizul teribilistului celebru pe YouTube.

Au urmat momente de uluială din partea lui Persin, care acum încearcă să-l identifice pe aggressor. “Am nevoie de ajutorul vostru. Făceam o şedinţă foto rapidă în New York pentru nişte poze cool şi acest tip nebun a coborât din maşina lui şi mi-a spart parbrizul cu o bâtă. Vă rog, ajutaţi-mă cu un tag, dacă există cineva care ştie ceva despre tip. 1.000 de dolari, recompensă pentru arestarea acestui om şi pentru orice informaţie”, a scris Persin pe Facebook.