Evenimentul Zilei > Actualitate > Şcoala în care PROMOVEAZĂ 97% DINTRE ELEVI sărbătoreşte 10 ani
Şcoala în care PROMOVEAZĂ 97% DINTRE ELEVI sărbătoreşte 10 ani

Şcoala în care PROMOVEAZĂ 97% DINTRE ELEVI sărbătoreşte 10 ani

Centrul de învăţare a limbii engleze Shakespeare School sărbătoreşte 10 ani de activitate. Fondată în 2002, şcoala are astăzi trei sedii în Bucureşti, în care învaţă mai bine de 1200 de cursanţi anual.

Centrul a început cu un număr de aproximativ 200 de cursanţi în primul an, ajungând ulterior la o medie de 1200 de cursanţi anual. În 2009 şi în 2011, Shakespeare School s-a extins cu încă două sedii. Aniversarea unui deceniu de existenţă este marcată prin schimbarea logo-ului şi relansarea site-ului, cât şi printr-o nouă deviză: engleza cu caracter.
Metoda inovativă de predare metodă folosită la Shakespeare School este bazată pe aplicarea originală a Teoriei Inteligenţelor Multiple. Spre deosebire de metodele de predare tradiţionale, aceasta pune accentul pe interactivitate şi stimularea aptitudinilor fiecărui elev.

Shakespeare School este centru de pregatire recunoscut de Cambridge ESOL, gradul de promovabilitate al cursanţilor fiind în ultimii ani de 97% la acest tip de examen. Din 2008 este centru autorizat de pregătire şi desfăşurare a examenelor Trinity College London, iar din ianuarie 2009, este membru Quest (Asociaţia Română pentru Servicii Lingvistice de Calitate).
Centrul oferă cursuri de engleză generală pentru copii şi tineri cu vârste cuprinse între 4 şi 25 de ani, dar şi cursuri de pregătire pentru certificările internaţionale şi consiliere pentru admitere la universităţi din Marea Britanie şi Statele Unite. În cadrul centrului sunt organizate şcoli de vară în Marea Britanie sau SUA şi cluburi de conversaţie cu profesori nativi.
Părinţii cursanţilor pot lua parte la Bright Parents, un club în care discută despre cele mai mari provocări ale vieţii de părinte, alături de un psiholog.