Evenimentul Zilei > Monden > Clujul, luat cu asalt de către vedetele de la Bucureşti. S-au înghesuit la cel mai sofisticat restaurant din oraș. FOTO
Clujul, luat cu asalt de către vedetele de la Bucureşti. S-au înghesuit la cel mai sofisticat restaurant din oraș. FOTO

Clujul, luat cu asalt de către vedetele de la Bucureşti. S-au înghesuit la cel mai sofisticat restaurant din oraș. FOTO

Dacă în București s-au adunat câteva zeci de mii de oameni, la UNTOLD, la Cluj, la cel mai mare festival de muzică din România, vedetele s-au înghesuit în număr mare, capitala Ardealului avându-i acolo, printre alții, pe Andreea Esca, Smiley, Gina Pistol, Cozmin Gusa şi Tavi Hoandra.
Potrivit ziardecluj, Andreea Esca, Smiley, Gina Pistol, Cozmin Gusa, Tavi Hoandra, Micutzu, Cabral, Mihai Petre, Maticiuc, Speak, Mario Fresh, Fedde le Grand, au mâncat si s-au simtit bine la Verdissimo, gradina interioara  a restaurnatului Da Pino.

La Untold au sosit oameni de media, artiști, actori, DJ, care mai de care mai dornici de distracție, fiindcă, la Cluj, nu sunt nici paparazzi, nici țărani care să-i pr ivească insistent. Și, după nopțile pline de distracție și dans, cu toții au ales în fiecare an de Untold să se mănânce la Da Pino, restaurantul din centrul Clujului care le-a devenit a doua casă, spune sursa menţionată.

Dacă până anii trecuți, vedetele luau masa în interiorul sofisticat al conceptului gastronomic, cu toții au avut un șoc la această ediție de Untold, fiindcă Adrian Dragoș, patronul Da Pino, a pregătit o surpriză de proporții: o grădină interioară cum nu mai exista alta în România, da, da, nici măcar în București!

Timp de 3 zile, Andreea Esca, Smiley, Gina Pistol, Cozmin Gușă, Octavian Hoandra, Micutzu, Cabral, Mihai Petre, Codin Maticiuc, Speak, Mario Fresh, Fedde le Grand, Giulia, Alexia Eram, s-au relaxat în grădina interioară botezată Verdissimo, asta pentru design-ul special imaginat de colaboratorii Da Pino.

Ar putea fi o imagine cu stradă

Una dintre vedete, fără a vrea să fie pomenită cu numele, spunea sâmbăta după-amiază: „Adrian Dragoș a reușit ceva ce nimeni în București nu a mai reușit de peste un deceniu: să creeze un loc al artiștilor. Nimeni nu s-ar fi gândit că el se va naște la Cluj, dar e cu atât mai interesant ce se întâmplă aici.

Ar putea fi o imagine cu 7 persoane şi persoane zâmbind

Eu vin la mai multe evenimente pe an, și la Tiff, și la Electric, ca și alți colegi din branșa artiștilor, și cu toții ne întâlnim mereu la Da Pino. Băi, grădina interioară ne-a dat pe spate: e intimă, îți dă o stare de securitate, de liniște, uite și tu ce e aici, Gina Pistol își ține în brațe copilul, Smiley dansează, Cabral se distrează, e absolut misto, atenția la detalii, mâncarea superbă și, mai ales, personalul care e cel mai relaxat și amabil pe care l-am văzut în ultimii ani, io zic că grădina asta interioară va deveni în maximum doi ani un loc foarte special pentru România, a concluzionat pesoana sub anonimat.

UNTOLD și SAGA, festivalurile anului

UNTOLD a reușit să strângă, de-a lungul celor patru nopți, sute de mii de oameni puși pe distracție, Clujul fiind scena unui festival care, probabil, va rămâne mult timp în amintirea participanților, cu atât mai mult cu cât, având în vedere creșterea cazurilor de îmbolnăvire cu COVID-19, s-a permis ca oamenii să stea unul lângă celălalt, ca în vremurile bune.

La SAGA Festival, în București, lucrurile nu au fost mai prejos și, în ciuda celor care spun că au fost deranjați, cele trei zile și nopți de distracție au reușit să îi facă pe zeci de mii de oameni să uite, măcar pentru puțin timp, de problemele cotidiene.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: